FARMA 6

Baki preti Vendi p***o snimkom

baki vendi

Svađa bivših ljubavnika Vesne Vukelić Vendi i Bakija B3 završila se pretnjama densera da će, ukoliko Vendi nastavi da iznosi detalje iz njegovog života, pustiti u javnost njihov p***no-snimak. Đoganija je iznerviralo to što je pevačica otkrila da je zbog ljubavi zaboravio prijatelje i da joj je priznao da ga je jedna koleginica oralno zadovoljila u „Farmi 3“.

– Što ne ispričaš koja ti je pušila ku*ac na klupici u dvorištu imanja? Hajde, otkrij nam ime te crnke. Ti ionako zbog pi*ke na sve zaboraviš. Pričala mi je Natalija iz „Trik FX“ da se nikome nisi javljao godinu i po kada si otišao u neku palanku da živiš kod nove devojke. Na sve si zaboravio dok si bio s njom – pričala je Vendi, dok je Baki nervozno posmatrao i grickao nokte bojeći se da će pevačica otkriti ime famozne koleginice.
– Nemoj da pričam šta si ti radila pre 17 godina! Ukoliko ne ućutiš, znaš dobro koji snimak imam kod kuće. Zato skrati jezik da ga ne bih pustio. Nemoj da progovorim. Pijana si i sada mi tu bacaš koske, a možeš da zažališ – pretio je denser, nakon čega se Vukelićeva povukla.

– Dobro, u pravu si, neću više. Znam da me još voliš, ali si divalj i neobuzdan, pa ne mogu da te ukrotim – pokušala je Vesna da okrene na šalu situaciju koja joj očigledno ne odgovara, ali je Stanija dolila ulje na vatru.

– Gledam vas i vidi se da među vama još postoji hemija. Vi se i dalje volite, ali nećete to da priznate – istakla je starleta, na šta su se bivši ljubavnici samo nasmejali.
Nešto kasnije, to su i pokazali dok su probali tačku za cirkusku predstavu koju im je zadala zadruga. Dok se uvijala oko Bakija, Vendi je prešla rukom preko njegovog tela i spustila je na njegovo međunožje. Iznenađen ovim potezom, denser je skočio i pitao je šta to radi, ali se nije odmakao. Dok se Vendi smejala i govorila da joj je ruka zalutala, on se pokrio peškirom po glavi.
– Beži, bre, budalo jedna, ćerka me gleda – poručio je Đogani pokrivajući facu.

Medenica juri momke oko toaleta

Nakon što je Jasmina priznala da se od bivšeg supruga, čije ime nije želela da otkrije farmerima, razvela posle svađe zbog kućne klime, Lepi Mića je potpuno pobesneo. – Žena koja se zbog toga razvela nije čista u glavi. Ti si obična ljudska olupina koja napada mlade momke oko WC-a. Pi*ka ti je suva ko barut, nakazo. Finansijski si oronula i došla si ovde da praviš od sebe ludu Nastu. Završićeš među go*nima jer si mučenica. Sekula te nije dobro izje*ao, pa sada hoćeš da te dovršim. Tebe samo konj može da je*e – nije birao reči pevač, ali mu ni Medenica nije ostala dužna. – Ti si ženomrzac koji nema hit. Smežurani, otkad sam ti to dole videla golo, ne mogu da se sastavim. Pi*aš po imanju dok ti praziluk iz ušiju viri – siktala je Jasmina, iako joj takav rečnik nije blizak, zbog čega je kasnije plakala.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

IZ MINUTA U MINUT

To Top