Indijski reditelj Šridar, režirao je domaću komediju “Saga o tri nevina muškarca”, ali tu se neće zaustaviti. On se na premijeri pojavio zajedno s našom poznatom starletom Natašom Šavijom, koja će se pojaviti u njegovom sledećem filmu.

Da iznenađenje bude veće, ona će imati zapaženu ulogu u filmu, a njen partner će biti ni manje ni više nego Čak Noris.

Ne možemo, a da ne postavimo pitanje – Norise Čače, pa šta ti se desilo? Pa zar ti koji možeš da odmutiš kajganu i koji si uradio sve sklekove na svetu…?

Holivudski velikan se nekad u filmovima pojavljivao rame uz rame s Brusom Lijem, svetskom legendom koja je proslavila borilačke veštine širom planete. Prisetimo se kultnih uloga dva velikana iz filma “U zmajevom gnezdu” iz 1972.

https://www.youtube.com/watch?v=fs92DF9xNCg

 

Indijski Reditelj i Nataša Šavija, koja, kako kaže, nije dobila ulogu preko kreveta, otkrili su za “Alo” da će starleta i Čak Noris biti glumački par u njegovom novom filmu.

– Ovo moje pojavljivanje na premijeri je najava za sledeći film, koji će isto Šridar raditi i za koji me je angažovao. Mogu samo da kažem – očekujte neočekivano od mene. Biće drugačije od onog na što ste navikli od mene. Širdar je pratio moj lik i delo, a upoznali smo se kada smo pregovarali o filmu.

On je bio zainteresovan za mene, pa su nas spojili neki ljudi. On je tražio moj kontakt, tako da smo se našli i dogovorili za moju ulogu u tom filmu. Nije bilo preko kreveta, ako ste to hteli da me pitate – kroz smeh je odgovorila Šavija, a reditelj je dodao da je, osim Nataše, za novi projekat angažovao i Evu Ras i Čaka Norisa.

– To će biti komedija, a radnja filma prati devojku koja želi da bude glumica u Dubaiu i mnogo se trudi oko toga, tako da će to biti njena uloga. Jedan od likova će biti Eva Ras, kao i Čak Noris, pa zato ne bih da otkrivam puno o svemu. Film će biti preveden na tri jezika, na belgijski, srpski i slovenački, tako da će to biti jedan projekat ex-Jugoslavije i Balkana – kaže Šridar, mešajući Belgiju bespotrebno u celu priču, dok Nataša oduševljeno klima glavom, zadovoljna što će se naći na setu sa Norisom, piše “Alo“.

Velik je put od Brusa Lija do Nataše Šavije, pun izazova i teških trenutaka, koje samo legenda poput Čaka Norisa može da pređe.

Šta drugo da kažemo sem da se nadamo da je u pitanju još jedan u nizu viceva o čuvenom glumcu. Na primer – Čak Noris se jednom pojavio u filmu s Natašom Šavijom – kraj vica.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.