Kada je rešio da se vrati na estradno nebo i nastavi tamo gde je stao, Dino Dizdarević je imao podršku jedne osobe, bez čije podrške kao što nam je priznao, ne bi uspeo.
U pitanju je njegova verenica Andrea, koja je stala iza njega i čvrsto ga podržava i bodri u tome da se on vrati na mesto koje zaslužuje i koje je svojevremeno svojom voljom napustio.
„Andrea je neko ko me podržava u ovom poslu i mogu da kažem da mi njena podrška puno znači.Ona tačno zna kako da me digne kada se nešto razočaram i kako da me vrati na put kojim sam krenuo“-kaže Dino.
Međutim, pored bezuslovne podrške koju mu pruža, Andrea nije učestvovala na odabiru nove pesme, iako bi to bio logičan tok događaja, o čemu Dino kaže:
„Andrea je Austrijanka i ne govori naš jezik.Poznaje one osnovne reči i to je razlog zašto nije mogla da učestvuje u odabiru pesme.Ona govori Nemački i Engleski, pa sam joj preveo reči pesme i ona je rekla da joj je to ok.
Pored Andree, Dino ima podršku i od porodice i fanova, koji su željno iščekivali njegov povratak, a mi Vas potsećamo još jednom na Dinovu novu pesmu:

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.