HOT NEWS

Džaja za svoj rodjendan delio poklone – FOTO

amadeus

Amadeusi obradovali djake prvake sa 150 ranceva i kompletnim školskim priborom!

Uprkos tome što su poslednjih meseci prebukirani kako sa nastupima tako i sa obavezama oko zavrsetka novog albuma, momci iz Amadeus benda uvek nalaze vremena za humanitarne aktivnosti. Vikend koji je za nama proveli su deleci ranceve kao i kompletan skolski pribor malisanima koji sutra polaze u prvi razred osnovne skole. Ova donacija bila je u saradnji sa opstinom Vladimirci, na cijoj su teritoriji obradovali sve djake prvake, a interesantno je da je Dzaji tog dana bio rodjendan.
– Nije fraza kada se kaze da je mnogo veca lepota u darivanju nego u prihvatanju poklona. Ove decije osmehe i radost zbog prvog ranca, sveske ili lenjira zaista ne mogu da uporedim ni sa cim sto sam ikada dobio – kaze Dzaja i dodaje da je cesto u dilemi da li da publikuju svoje humanitarne aktivnosti kojih je zaista puno u poslednje vreme
– Zelim da svojim primerom „Amadeus bend“ motivise i podstakne mnoge druge, ne samo javne licnosti vec i sve koji su u mogucnosti da se osvrnu na nemastinu koja je na svakom koraku. Da time sto se odreknu necega u svoju korist usrece one kojima je pomoc bukvalno od zivotnog znacaja. Nase malo je nekome mnogo, a ovog prvog septembra srce Amadeus benda je puno sto nece biti prvačića, makar sa opstine Vladimirci, koji nema ranac i osnovne potrepstine za prve skolske dane.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IZ MINUTA U MINUT

To Top