ESTRADA

Ekskluzivno: Dejan Marinković proglašen za kantautora godine! Kraljevski oskar popularnosti 2017

Pred mnogobrojnom publikom, stručnim žirijem, eminetnim muzičarima, predstavnicima medija i ostalih produkcija, uručena su značajna muzička priznanja u različitim kategorijama. 

Dugogodišnji međunardno priznati kantautor i književnik koji se proslavio na svetskoj sceni, Dejan Marinković sinoć je na ,,Kraljevskom muzičkom festivalu“ odlukom stručnog žirija predstavnika medija i glasova publike nagrađen muzičkom nagradom u kategoriji ,, Kantautor godine“. Ovaj kraljevski oskar popularnosti se godinama održava u Kraljevu, a brojna publika je uživala u Dejanovom spektakularnom nastupu i izvođenju numere ,,Slatka rospija“ koju je nedavno objavio na albumu ,,Jul u očima“ za produkcijsku kuću PGP RTS.
U punoj dvorani, publika je oduševljeno reagovala na Dejanov izlazak na scenu, a za svoj spektakularan nastup on je bio nagrađen dugotrajnim i gromoglasnim aplauzom.
,,Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam bio nominovan za ovu prestižnu nagradu i pozvan da nastupam na prelepom festivalu u Kraljevu. S obzirom na to da sam dugo boravio u inostranstvu, pozitivno sam iznenađen reakcijom publike, koja je zajedno sa mnom pevala pesmu ,,Slatka rospija“ sa mog novog albuma ,,Jul u očima“. Izjavio je Dejan Marinković i dodao ,, Kraljevčani su još jednom pokazali svoju toplinu i širokogrudost. Vrhunska organizacija i nezaboravan doček. Ovo su momenti za koje se živi. Veliko hvala publici, medijima i organizatorima. Uživao sam!“
 
Muzičko priznanje na ovom festivalu dobili su mnogi izvođači: pop pevačica Nevena Božović, Indira Levak pevačica grupe ,,Kolonija“, pevač Bojan Marović, Staša Brajović, Lapsus bend, Leon i drugi.
Ekskluzivno: Dejan Marinković proglašen za kantautora godine! Kraljevski oskar popularnosti 2017
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IZ MINUTA U MINUT

To Top