dunja1
Pevačica Dunja Ilić u više navarata je isticala da se razlikuje od većine svojih koleginica sa estrade i da fura neki svoj fazon, a poznata je kao neko ko se ne libi da bez dlake na jeziku javno iskaže šta joj je na duši. Tako je i danas putem svog Fejsbuk profila pokušala da opiše sebe u nekoliko rečenica, koristeći svoj prepoznatljivi stil komunikacije.

“Ne relaksira me masaža, nego tetoviranje. Pre bih otišla u Jemen,nego na Maldive. Ne umem da kažem ”Volim te srećo”, ali je moje ”Volim te, sve ti je**m!”, jednako iskreno. Ne želim na balet, želim na boks. Ne želim sa dečkom u romantičnu šetnju, želim u streljanu. Ne volim romantične komedije, volim akcione trilere. Ne volim Selenu Gomez, volim Nirvanu. Ne volim Pepeljugu, volim South Park. Ne volim likerčiće, volim Jack Daniel. Mrzim roze boju, obožavam crnu. Ne volim suknje,volim pantalone. Ne volim karneriće,volim sakoe. Ne idem na sajtove o modi, idem na sajtove o automobillima.To sam ja. Voli me takvu, il se nosi u tri lepe pi**e materine”, napisala je Ilićeva na profilu.

Podsećanja radi, Dunja je nedavno sebe počastila novim tetovažama kojima se pohvalila na društvenim mrežama. I dok su neki pomislili da je pevačica preterala sa ovakvim vidom ulepšavanja, većina fanova smatra da su tetovaže fenomenalne i da Dunji baš pristaju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.