Natsa soba 23

Studio najslušanijeg Radija S danas je na trenutak postao misteriozna Soba 23 kada jeNataša Bekvalac predstavila premijerno hit iz osamdesetih, nekadašnje slavne grupeDenis i Denis a danas u izvodjenju pomenute pop pevačice, u okviru projekta Zvezde pevaju zvezde.

I ovoga puta pesmu prati atraktivan video spot u kom lepa Nata savršeno odgovara na temu iz hita koji je nastao davne 1985. godine kada je Marina Perazić važila za sex simbol tadašnje Jugoslavije, pa je i bilo logično da još u to vreme ovaj video spot bude izuzetno upamćen.

U ovom današnjem, Bekvalčeva će nositi dve veoma izazovne toalete pa će i vizuelno i scenski savršeno odgovoriti na temu i „pronaći ključ“ Sobe 23 u kojoj se preko noći desilo sve, ljubav i strast i nežnost i laž. U toku radijske emisije Natašu Bekvalac je iznenadila Marina Perazić koja je se uključila u program i imala samo reči hvale za novu izvedbu Sobe 23:

– Svaka čast, lepo je što se velike pesme poput ove obradjuju. Nataša je sva slatka! Možda je ona uvek takva ali kada se sretne sa mnom, ona je jedna devojčica. Devojčica koja je videla svog uzora na neki način iz osamdesetih godina i to je jako simpatično. I neka je baš ona to otpevala i čujem da se zaista potrudila da to otpeva sa tom nekom strašću koju sam i ja imala dok sam pevala Sobu 23! – rekla je Perazićeva.

Autor čuvenog hita Davor Tolja i Marinin drug iz benda Denis i Denis, takodje je bio deo programa. Tolja je slušaocima otkrio da je za Natašu Bekvalac čuo kada je preko google istraživača ukucao nazive nekih svojih pesama i video snimke iz nekih starih emisija u kojima je Bekvalčeva izvodila pesme Ja sam lažljiva, Kolačići…

– I gle slučajnosti, baš ta devojka sada je prepevala Sobu 23 i vi me zovete da me pitate da li sam čuo za nju?! Naravno da jesam, još odavno! – rekao je osnivač grupe Denis i Denis, koji živi u Rijeci i poručio da će uskoro doći u Beograd i sa Marinom Perazić održati koncert.

– Volela bih da me pozovu na taj koncert! Čast je stati na binu sa grupom uz koju sam i sama odrasla. Istina je da sam pesme ove grupe pevala kada sam počela profesionalno da se bavim pevanjem i kada sam imala samo 10 pesama a na nastupu je trebalo da pevam još. Pa sam zato vrlo rado birala i da pevam Denis i Denis te dvehiljadeprve, druge , treće godine…! – prisećala se Nataša Bekvalac svojih početaka i nije skrivala zadovoljstvo nakon upućenih komplimenata od strane Perazićeve i Davora Tolje.

Na kraju emisije voditeljka Radija S Natalija Milosavljević i Nataša Bekvalac uporedjivale su fotografije Marine Perazić iz osamdesetih sa Natinim sadašnjim fotkama i shvatile koliko sličnosti ima na njima. Pesmu Soba 23 u izvodjenju Nataše Bekvalac možete pogledati i na you tube kanalu na stranicama Radija S i projekta Zvezde pevaju zvezde.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.