ESTRADA

Kad Basta slavi: Lukas,Tozovac i Romana napravili haos u Staroj Pesmi !(FOTO+VIDEO)

Fudbaler kluba Lazio Dušan Basta u kafani proslavio je rođenje sina Stefana Legendarna srpska rakija Zarić i šampanjac Dom Perignon tekli su potocima, dok je bina bila zakićena evrićima, mahom u apoenima od 500, i to je samo deo pikanterija sa proslave rođenja sina zvezde kluba Lazio 


Gosti su kafanu Stara Pesma, kao i obično pristizali nekoliko sati pre ponoći, ali je ovo bio nešto drugačiji ponedeljak. Slavni fudbaler  Dušan Basta slavio je rođenje sina Stefana, a na proslavu su među prvima stigli Dušanov saigrač Filip Đorđević, zatim Boško Janković i Duško Anđelković, ali i Aleksandar Luković.

Usledio je i dolazak brojnih drugij gostiju, a specijalni gost Tozovac napravio je uvertiru omiljenom Dušanovom pesmom – Oči jedne žene! Nizali su se hitovi, ali i evri. Nekoliko pesama otpevala i Romana, a zatim su se mikrofona latili Lukas i njegova mlađa koleginica Ivana Bojanović koja redovno atmosferu dovodi do usijanja.

-Pesma Kafana na balkanu okupila je oko Lukasa goste koji su horski pevali svaku njegovu narednu pesmu. U nekoliko navrata prema njemu su poletele novčanice raznih boja, a šampanjac Dom Perinjon kao i slavna srpska rakija Zarić tekli su potocima, pa se može reći da je slavlje bilo megalomansko, kaže izvor koji se našao na licu mesta.

Pogledajte deo atmosfere:

https://youtu.be/C-FQhwNmnz8

Kad Basta slavi: Lukas,Tozovac i Romana napravili haos u Staroj Pesmi !(FOTO+VIDEO)
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IZ MINUTA U MINUT

To Top