ESTRADA

KNJIŽEVNICA ANGELINA PETROVIĆ POZIVA VAS NA BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA, GDE ĆE PREDSTAVITI SVIH SEDAM ROMANA!

Napisala je sedam romana, dok je osmi u pripremi i zvaće se „USPAVANKA ZA MRTVE“. Objavljivanje istog očekuje se za nekoliko meseci. 
S obzirom na to, da za njen poslednji roman „DUHOVI DUŽ DRINE“ još uvek vlada veliko interesovanje, nema potrebe ni da žuri sa novim. 
– Ništa u životu ne radim na silu. Ne volim da sam ograničena rokovima. Bavim se ozbiljnim temama i srećna sam što sam uspela da „dobijem“ svoju čitalačku publiku. Morate priznati da to nije lako, jer u današnjim vremenima je fokus na romanima koji se prodaju na kioscima uz cigarete, žvake i slično. Smatram da je knjigama mesto u knjižarama, a ja sam srećna što sam se izborila za to. U svim svojim romanima u potpunosti „otvaram“ svoju dušu i čini mi se da pišem srcem. Ljudi to osete i onda imaju želju da vaš rad i nagrade, izjavila je Angelina Petrović.
Ovogodišnji sajam knjiga u Beogradu održaće se od 21-og, do 28-og oktobra.
Pozivamo vas da i ove godine posetite „hram knjiga“, a sigurni smo da ćete uživati i ovaj put u lepoti književnosti, kako domaćoj, tako i onoj koja „ne dolazi“ sa naših prostora.
KNJIŽEVNICA ANGELINA PETROVIĆ POZIVA VAS NA BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA, GDE ĆE PREDSTAVITI SVIH SEDAM ROMANA!
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IZ MINUTA U MINUT

To Top