Napisala je sedam romana, dok je osmi u pripremi i zvaće se “USPAVANKA ZA MRTVE”. Objavljivanje istog očekuje se za nekoliko meseci. 
S obzirom na to, da za njen poslednji roman “DUHOVI DUŽ DRINE” još uvek vlada veliko interesovanje, nema potrebe ni da žuri sa novim. 
– Ništa u životu ne radim na silu. Ne volim da sam ograničena rokovima. Bavim se ozbiljnim temama i srećna sam što sam uspela da “dobijem” svoju čitalačku publiku. Morate priznati da to nije lako, jer u današnjim vremenima je fokus na romanima koji se prodaju na kioscima uz cigarete, žvake i slično. Smatram da je knjigama mesto u knjižarama, a ja sam srećna što sam se izborila za to. U svim svojim romanima u potpunosti “otvaram” svoju dušu i čini mi se da pišem srcem. Ljudi to osete i onda imaju želju da vaš rad i nagrade, izjavila je Angelina Petrović.
Ovogodišnji sajam knjiga u Beogradu održaće se od 21-og, do 28-og oktobra.
Pozivamo vas da i ove godine posetite “hram knjiga”, a sigurni smo da ćete uživati i ovaj put u lepoti književnosti, kako domaćoj, tako i onoj koja “ne dolazi” sa naših prostora.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.