ESTRADA

Maya Berović bila u vezi sa Dejanom Milićevićem!?

 Kažu da se u životu ništa ne može sakriti, koliko god da pokušavate.Upravo je tako ovih dana izašla na videlo priča da su Maya Berović i Dejan Milićević bili u vezi!
Ma koliko Vam to izgleda čudno, numerolozi koji su radili profil Dejanu Milićeviću kažu da su njih dvoje karmički vezani, jer su u prošlom životu bili ljubavnici.Po tim pričama, Maya je bila bogati muškarac, a Dejan žena, sa kojom je bio u vezi i koju je finansirao.
„Jaoooo, meni je to prezabavna priča.Ja iskreno ne znam da li da verujem ili ne u te priče, ali svakako da je priča zanimljiva.Možda baš iz tog razloga u ovom životu ja i Dejan imamo tako dobru saradnju i energije nam se poklapaju.Ko zna“-kaže Maya Berović.
Međutim, prema rečima jednog numerologa, Maya i Dejan su bili brat i sestra, dok drugi, koji radi baš karmičke veze tvrdi da su njih dvoje bili u braku.
„Tako smo se dobro zabavili sa tom pričom, kad smo čuli.Do te mere da sam se ja šalila na Dekijev račun, da bi mogao sad on mene malo da finansira, pošto sam u prošlom životu ja njega finansirala, pa čisto da mi vrati“-kaže sa osmehom na licu Maya.
Da li treba verovati u ove priče, ne znamo, ali je sasvim sigurno da Maya i Dejan dobro sarađuju već godinama, kao da se poznaju sto godina, a ne tek nekoliko!
Maya Berović bila u vezi sa Dejanom Milićevićem!?
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IZ MINUTA U MINUT

To Top