ESTRADA

Maya Berović odlazi iz Srbije!

Kako stvari stoje, Maya Berović bi mogla da odnese nagradu za najuspešniji cd ove godine.Dokaz za to su i nastupi na kojima se uvek raži karta više, kao i oboreni rekordi posećenosti u mnogim diskotekama.

Zbog svega navedenog krenula je priča o Mayomaniji, koja hara regionom, dijasporom, a koja se širi i na Američko tržište, obzirom da Maya u oktobru napušta na neko vreme Srbiju, kako bi održala nastupe u Americi.

„Ta ponuda za Američku karijeru postoji već par meseci unazad i konačno ćemo je realizovati.Iako je ponuda stigla, nije bilo izvodljivo dogovoriti do sada to, jer sam ja mesecima unapred imala zakazane nastupe.Ovaj put definitivno odlazimo u Ameriku ja, Jala i Buba Koreli i provešćemo tamo ceo oktobar“-kaže Maya.

Kak smo saznali, Maya i ekipa će ovaj put nastupiti u Njujorku, Čikagu, Sent Luisu, Detroidu, Atlanti i još nekim gradovima, a potražnja za Mayine nastupe na ovom kontinentu je tolika, da bi lako mogla da produži još tri meseca, samo da joj nastupi u narednih par meseci nisu bukirani.

 

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IZ MINUTA U MINUT

To Top