ESTRADA

Maya Berović osvojila Ameriku!

Pevačica Maya Berović je početkom meseca odputovala u Ameriku, gde bi trebala da održi nekoliko nastupa.

Kako smo saznali, u planu je bila turneja u trajanju od mesec dana i osam nastupa, koliko je bilo planirano, ali je zbog velikog interesovanja dogovoreno još dva nastupa, pa će se Maya, zajedno sa Jala Bratom i Bubom Korili, koji su odputovali sa njima, verovatno zadržati i duže nego što je planirano.

Prva dva nastupa je popularna pevačica odradila u Njujorku i Des Moinesu, gde su sale bile ispunjene do poslednjeg mesta, što se najbolje vidi na snimcima i fotografijama koji su pred Vama.

„Prezadovoljna sam odazivom ljudi na nastupima, mada nisam ni sumnjala da će biti dobro, jer već tri godine je moj tim dogovarao ovu turneju.Kako sam ovde i u Evropi dosta nastupala, nikako nismo mogli da se dogovorimo oko termina, pa evo konačno smo uspeli da se uklopimo i drago mi je da jesmo.Publika me je odlično dočekala i drago mi je što sa istim žarom pevaju i nove, kao i moje stare pesme“-rekla nam je zadovoljno Maya.

Obzirom da vlada veliko interesovanje za Mayine nastupe, postoji mogućnost da Maya uskoro ponovi turneju u Americi, jer unapred dogovoreni nastupi u Evropi je sprečavaju da ostane duže ovaj put!


Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IZ MINUTA U MINUT

To Top