Puca od zadovoljstva!

Muzička zvezda Milica Pavlović je mesec dana od izlaska njenog drugog studijskog albuma “Boginja” obeležila u krugu novinara u luksuznom prostoru vile “Jelena” i tom prilikom istakla da je veoma zadovoljna i srećna zbog rezultata i uspeha koji je postigla.

Pavlovićeva je potpuno neočekivano pre nekoliko dana preplavila mnoge svetske medije i postala tema broj jedan, a sve zahvaljujući gostovanju u emisiji “Ami G Show” u kojoj je promovisala svoj album.

Na samom početku razgovora Milica kaže da je veoma srećna i da joj je posebno zadovoljstvo što je njena pojava zainteresovala inostrane medije da obrate pažnju i na njen rad.

– Moram da priznam da mi je potpuno jasno da je moj izgled privukao zaista neverovatnu pažnju i interesovanje svetskih medija, ali mi je veće zadovoljstvo što ih je dovoljno zaintrigirao da obrate pažnju na moj rad. Dobila sam divne komplimente od svetskih medija, ali meni je ipak najdraže što su svojoj publici predočili i neke od mojih pesama. Svesna sam ja da oni ne razumeju srpski, ali drago mi je što je moj rad došao do tako velikog broja ljudi – kaže Milica na početku razgovora za portal “Opera17”.

Na pitanje kako je reagovao Saša Popović, Pavlovićeva kaže da joj je čestitao i da je on njena velika podrška.

– Ja sam dete “Grand” produkcije i direktor Saša Popović mi je velika podrška. Moram da priznam da mi njegovi saveti mnogo znače i da mi je mnogo pomogao. Danas smo se čuli povodom svega što se desilo vezano za svetske medije, naravno, čestitao mi je i apslutno me podržava u svemu. Ja se trudim da opravdam njegovo poverenje i mislim da ima razloga da bude ponosan na mene, ja se uvek trudim da budem na visini svakog zadatka. Mislim da sam čak ja i prva “Zvezda Granda” o kojoj su pisali svetski mediji, to nije mala stvar – kaže Milica.

Album “Boginja” je za mesec dana porušio sve rekorde gledanosti na sajtu Youtube i Milica kaže da je prezadovoljna.

– Album za mesec dana ima više od 30 miliona pregleda i oduševljena sam kako je publika prihvatila nove pesme. Gnušam se toga da bilo šta radim zato što je trend, zato što svi idu u tom pravcu, bila sam hrabra da poslušam sebe i zaista sam verovala u pesme i da će publika prepoznati emociju i kvalitet, i to se na kraju i desilo. Uložila sam mnogo truda i rada, ali se sve isplatilo – kaže Milica.

Na kraju, na pitanje koliko je koštao njen album, Milica kaže da nije žalila ni dinara.

– Ja sam svesna podrške koju imam od strane publike i želim to da opravdam u svakom momentu kroz svoj rad. Ne spadam u grupu pevača koji će zarađeni novac uložiti u stan, auto ili neku materijalnu stvar, ja sam sav novac uložila u album “Boginja”. Istina je da košta puput jednog luksuznog stana u nekom elitnijem delu Beograda, ali ne žalim. Meni je srce puno kad vidim koliko je publika oduševljena pesmama – zaključuje Milica Pavlović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.