HOT NEWS

MODELSICA OTKRILA SVE ŠTO ZNA O KLIJENTIMA KOJI O NJIH ULAŽU NOVAC!

Pre nekoliko meseci je izbačena zbog svoje ljubavne veze, ali je rešila da sada otkrije sve što zna o pravilima koja važe za sve Modelsice.
MODELS

Veliku pažnju domaće javnosti privukla je izjava menadžera ženskog sastava „Models“, Milana Vrbića, da devojke koje se nalaze u grupi ne smeju javno da pričaju o svojim momcima jer to smeta klijentima koji ulažu svoj novac u njih.
Ova izjava je izazvala zaista različite i oprečne komentare, ali je bivša članica grupe, Ružica Veljković, koja je izbačena iz grupe jer je javno eksponirala vezu sa pevačem Andrijom Akijerm Markovićem, rešila da malo pojasni o čemu je zapravo reč.
– Mi nismo imale nikakve klijente, to je glupost! Moj bivši menadžer Milan Vrbić se nije lepo izrazio. Mi smo samo radile kampanje za druge, tu se se podrazumevaju kompanije, a ne klijenti u tom smislu kako su drugi shvatili. Ali mi, devojke, nikada tokom rada u grupi „Models“ nismo upoznale nijednu osobu koja ima veze sa nekom od kompanija već samo odradimo fotografisanja. U tom periodu kada su trajale kampanje, nismo smeli da u medijima odvlačimo pažnju na neke druge stvari, kao što su veze sa momcima. Samo smo mogle da pričamo o poslu. To je jedini razlog. Ja sam otkrila vezu sa tadašnjim dečkom i tada sam prekršila dogovor i zato sam bila izbačena iz grupe. Ne postoje tu nikakvi klijenti – pojasnila je Ružica za PulsOnline.rs.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IZ MINUTA U MINUT

To Top