ESTRADA

Na njegovim nastupima je provod zagarantovan!

Kako god neki mislili da je lako biti pevač u današnje vreme, to nije ni malo lako zanimanje, jer u moru pevača koji se pojavljuju skoro svakodnevno, teško je naći svoje mesto i biti dobar u tome.
Jedan od onih koji je uspeo u tome je svakako Slaven Đukanović, za koga već neko vreme vlada mišljenje da je naslednik Ace Lukasa i baš tako ga i zovu u njegovoj rodnoj Crnoj Gori, crnogorski Lukas.
Kakve žurke na svojim nastupima pravi Slaven, najbolje znaju oni koji su bili na nekom od njegovih mnogobrojnih nastupa, a jedna odlična žurka se desila za doček Nove godine u Budvi, tačnije u klubu „Opera Yaz“, gde mnogi nisu mogli da uđu, jer su rezervacije bile odavno popunjene.
Celo veče Slaven je držao atmosferu na vrhuncu, a oni najizdržljiviji su ostali do ranih jutarnjih sati.Odmah nakon toga, Slaven je nastavio sa redovnim nastupima koji su već mesecima unazad zakazani, pa će se publika sa njim ovih dana družiti u Zagrebu, Sarajevu, Beogradu i mnogim drugim gradovima, koje ovaj sve poznatiji pevač osvaja iz vikenda u vikend.
Kako je bilo za doček uz Slavena Đukanovića, pogledajte na fotografijama koje su pred Vama:

Na njegovim nastupima je provod zagarantovan!
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IZ MINUTA U MINUT

To Top