ESTRADA

Ova cica se promenila od glave do pete! Nikad izazovnija! (Video)

Pevačica Aleksandra Dabić u novom spotu ostavlja bez daha. Mušku populaciju najviše je zaintrigirala u ulozi trbušne plesačice u nošnji od svarovski kristala. 
Pored toga, Aleksandra je drastično promenila svoj izgled, te je danas plavuša koja oduševljava svoje prijatelje na društvenim mrežama. Promeni je doprinela i sreća na emotivnom polju, jer je Aleksandra i majka male Helene koja sada ima nepune tri godine iz braka sa Jovanom Jacićem, koja je svakodnevno pored brdo obaveza jer se vratila pevanju, uveseljava. Iako se na kratko povukla sa scene, vratila se nikad izazovnija. Kako naš izvor saznaje, Aleksandrin suprug Jovan je šokiran njenim izgledom, ovako nešto nije očekivao od supruge, s obzirom da je do sada bila mirna, smerna, skromna i povučena devojka.
Za potrebe snimanja spota za pesmu „MENE ČUVA BOG“ , pevačica je bila provokativna, promenila boju kose kao i tri različite frizure u toku snimanja, ali svemu tome nije kraj…ono najčudnije jeste da u novom spotu ove plavuše nema njenog supruga koji je u njenim ranijim ekranizacijama rado glumio. U pesmi „MENE ČUVA BOG“ pojavljuje se mladi i zgodni maneken.
Kako je tek suprug reagovao na ovo?

Ova cica se promenila od glave do pete! Nikad izazovnija! (Video)
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IZ MINUTA U MINUT

To Top