Sve uspešnija mlada pevačica Tea Tairović ne prestaje da iznenađuje svoju publiku. Nakon što je početkom septembra predstavila svoj drugi duet u karijeri, sa reperom Rimskim, pod nazivom “Idu dani”, ona je tada publici najavila još neke projekte koje sprema.

No, došao je i taj dan kada je ona predstavila još jedan duet. Ona je novi duet snimila sa mladom makedonskom zvezdom Menilom Velioskim, koji se takmičio u emisiji “Neki novi klinci”. Tea i Menil su mnoge iznenadili novim duetom, jer niko nije očekivao da će baš njih dvoje snimiti duet, s obzirom da Menil peva narodnjake dok Tea peva pop-folk muziku.

Novi duet pod nazivom „Drama“ potpisuju Saša Nikolić i Milan Miletić.

Mi smo kontaktirali Teu kako bi saznali kako je došlo do saradnje sa Menilom i kako je zadovoljna ovim projektom.

– Menil i njegov menadžer su dobili ideju da snimimo duet i moj menadžerski tim i ja smo vrlo rado prihvatili tu ideju. Zamisao datira još od perioda kad sam snimila duet sa Šabanom ali smo i Menil i ja bili mnogo zauzeti i tek sad smo uspeli da nađemo vremena da sve privedemo kraju. – kaže Tea za naš portal i dodaje:

– Veoma sam zadovoljna, ja sam birala pesmu pre svega i mislim da će pesma imati ogroman uspeh! – zaključuje Tairovićeva

Poslušajte novi duet Tee Tairović i Menila Velioskog:

Foto: Youtube Printscreen

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.