ESTRADA

Povukao se sa estrade, a njegov prvi potez po povratku je iznenadio mnoge!

Jedan od najomiljenih pevača devojaka svojevremeno je bio Bojan Marović.Skoro da nije bilo devojke koja nije padala na njegov šarm i balade, koje je sa toliko emocija pevao.I taman kada je bio jedan od najpopularnijih, odlučio je da se povuče i odmori od svega.

Pre par meseci je najavio svoj povratak i novu pesmu, koja bi trebala uskoro da se pojavi, a gest koji je napravio za dan žena, mnoge je iznenadio.

Naime, Marović je dobio ponudu, da za dan žena održi koncert u Domu Omladine u Beogradu i pristao.Iako je ovo mnoge iznenadilo, prvenstveno što je bilo jako malo vremena za reklamu, a on neko ko je napravio pauzu u karijeri, na iznenađenje mnogih Bojan je uspeo da do poslednjeg mesta napuni pomenuti prostor i napravi odličnu atmosferu.

Ovo mu je sigurno dalo vetar u leđa, pa će nadamo se ubrzati rad na novoj pesmi, za koju mnogi tvrde da će nadmašiti njegov najveći hit u karijeri „Tebi je lako“.

Pretpostavljate da su na ovom koncertu većinu publike činile devojke, a kako je bilo na istom, pogledajte na fotografijama.

Povukao se sa estrade, a njegov prvi potez po povratku je iznenadio mnoge!
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IZ MINUTA U MINUT

To Top