Modna revija na kojoj je svoje komade garderobe predstavio istaknuti dizajner Bata Spasojević, okupila je mnoge poznate ličnosti koje su imale priliku i da izaberu odevni komad za svog psa, kućnog ljubimca. Naime, atraktivna voditeljka televizije Pink, Irena Atanasković Hrnjak  je u okviru Batine revije na ekskluzivan način predstavila garderobu za pse. Podsetimo da je Irena tokom svog odrastanja pokazivala svoj talenat prema dizajnu, te ova revija za nju predstavlja ostvarenje devojačkih snova. Obzirom da je nedavno dobila kućnog ljubimca Saru, smatrala je da je sada idealan trenutak da svoje planove sprovede u delo. 
,,Reviju posvećujem svim vlasnicima pasa koji u njima vide pravog prijatelja, svim ostalim psima i naravno mojoj Sari koju sam za veoma kratak vremenski period, mnogo zavolela. Skoro sam na putovanju u Švajcarskoj i širom Evrope, videla i shvatila koliko se te životinje zapravo vole i koliko se poštuju njihova prava. Malo je pasa lutalica, jer nadležni brinu o tome da ne ostanu napušteni i gladni. Kod nas je priča nešto sasvim drugačija. Svemu se posvećujemo, a najmanje životinjama. Verujem, i sugurna sam da putem medija možemo da pošaljemo drugačiju sliku i pouku o čuvanju životinja. Večerašnja revija je za mene potpuno drugačije iskustvo. Kako mi je ovo prvi put da se bavim dizajnom, mogu reći da sam se dobro snašla i da su ljubimci bili strpljivi na reviji” izjavila je vidno raspoložena Irena Atanasković Hrnjak. Garderoba koju je dizajnirala mlada voditeljka, brendirana je njenim inicijalima ,,IHA” Made in Serbia.
Reviji su prisustvovale mnoge javne ličnosti: Vesna Jugović, Nebojša Pilipović, Kaja Ostojić, Tina Ivanović, Aleksandar Milić Mili sa porodicom,  Jasna Đokić, Biljana Sečivanović, Nikolina i Saša Kapor, Ana Sević, glumica Ana Sakic i mnogi drugi.
Događaj su podržali mnogi prijatelji, među kojima je i AB Royal koji se bavi zastupanjem kod carinjenja svih vrsta roba, koji posluju na svim graničnim prelazima.
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.