REALITY

PRETNJE JELENE GOLUBOVIĆ NISU PRAZNE: EVO ŠTA JE URADILA SLAĐANI PETRUŠIĆ I PLANIRA DA IDE DO KRAJA!

Rediteljka Jelena Golubović ipak je bila iskrena kada je govorila o pretnjama, pa je tako podnela i prijavu za pokušaj ubistva!
 Jelena Golubovic

Ipak je podnela krivičnu prijavu!

Rediteljka Jelena Golubović još jednom je pokazala da ne preti u prazno. Naime, nakon incidenta sa Slađanom Petrušić, rediteljka je ispunila ono što je obećala.

Nakon tuče koja je izbila u poznatoj vili u kojoj se održava reality show „Parovi“, Slađa je kažnjana izbacivanjem i novčanom kaznom od 2000 eura. To ipak nije bilo dovoljno Jeleni, koja joj je zapretila tužbom i čini se to i sprovela u delo.

– Dva policajca su došla na tetkina vrata i rekli joj da me traže jer je protiv mene podneta prijava zbog teškog krivičnog dela pokušaja ubistva. Preplašila se i odmah pozvali moju majku. To je sigurno Jelenino maslo, ali ne znam da li je poslala pravu ili lažnu policiju. Pošto mi druga tetka tamo radi u policijskoj stanici, saznaću o čemu se tačno radi – ispričala je Slađa.

Njene navod potvrdil je i povređena Jelena Golubović koja u celoj priči ne vidi ništa sporno, već samo želi da svako plati za svoje postupke.

– Slađani sam jasno poručila da će odgovarati za pokušaj ubistva s predumišljajem. Zato sam je prijavila kod istog tužioca kod koga se nalazi moj slučaj s Hasanom Dudićem. Međutim, to što je Dudić uradio smešno je naspram onoga što mi je ona uradila. Otekla mi je glava koliko me je udarala pesnicom. Teraću je do zatvora, gde će istruliti. Plašim se šta će joj moji fanovi uraditi ako snimak ode u javnost. Oni su mi rekli da Slađu žele da provozaju Zvezdarskom šumom, a ja nikad tamo nisam bila i ne znam šta to znači – rekla je Jelena u razgovoru za „Kurir“.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IZ MINUTA U MINUT

To Top