FARMA 6

Tijana Ajfon se viđala s političarima na jahti

Tijana Ajfon bila je na poligrafskom ispitivanju u „Parovima“. Pored priznanja da je spavala sa Filipom Đukićem, Nenadom Marinkovićem i Markom Bulatom, Maksimovićeva je „pala“ na pitanju da li je letos bila sa političarima u jahti.

tijana

Na pitanje „da li su ti se udvarali istaknuti politički funkcioneri“,starleta je odgovorila potvrdno i poligraf je pokazao da govori istinu. Međutim, već na pitanje „da li si sa tim političarima bila letos na jahti“, Tijana je „pala“.

– Slagala si Tijana, išla si na jahtu – predočila joj je istinu voditeljka Bojana Ristivojević, koja je imala rezultate poligrafskog ispitivanja ispred sebe.

Tada je u vili nastao opšti haos, starleta je govorila da je ona bila na jahti, pa su oni došli, ali da nisu bili zajedno…

– Upetljala si se. Jasno je ko ste Ružica, Maca i ti. Bile ste sa istim momcima i to ovde, u rijalitiju. Evo, ko ima neki moj porno snimak, nek donese, slobodno. Ja nisam kao one – rekla je Zorica.

Kad je Tijani postavljeno pitanje „da li ti je neko nudio novac da ispričaš da si bila sa istaknutim političarem, samo da bi ga kompromitovala u javnosti“, Maksimovićeva je takođe odgvorila potvrdno i poligraf je pokazao da – ne laže.

– Jesu, nudili su mi. Ali, ja to nisam uradila. I rečeno mi je da o tome ne pričam. I neću – rekla je Ajfonka.

 

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

IZ MINUTA U MINUT

To Top