FARMA 6

UČESNICA „FARME“ IMA VOZNI PARK KOJI VREDI KAO NEKOLIKO STANOVA U BEOGRADU: POGLEDAJTE KAKVE AUTOMOBILE JE TAMARA DOBILA OD BOGATOG DEČKA

tijana

Učesnica realityja „Farma“ Tamara Đurić već je privukla veliku pažnju domaće javnosti svojim atraktivnim izgledom i provokativnim oblačenjem, pa je jasno da će muški deo publike sigurno uživati kad ona bude bila u kadru, a ako su neke od devojaka iz nekog razloga bile ljubomorne na nju, posle ovoga će im tek „pasti mrak na oči“.

Kao što je i sama Tamara prilikom ulaska u šou rekla, već nekoliko godina je zaljubljena i ima dečka, a na njenu sreću on je veoma bogat i galantan, pa tako ova atraktivna crnka ima vozni park koji vredi kao nekoliko stanova u srpskoj prestonici.

– Tamara trenutno ima tri luksuzna automobila, pa u zavisnosti od toga kako je raspložena odlučuje koji će kada korisiti. Dečko joj je prvo kupio BMW X6, da bi je ubrzo nakon toga iznenadio Porše Karerom, a kako je veoma zaljubljen u nju ništa što je čini srećnom mu ne pada teško, pa je tako iskeširao i oko 100.000 evra Range Rover koji joj se mnogo dopao. I to nije sve, sem automobila dečko je obezbedio luksuzni stan na Dedinju – otkriva izvor portala Opera17 blizak Tamari.

Nema šta, čim je toliko voli, mora da je zaslužila!

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IZ MINUTA U MINUT

To Top