Iako je u šestom mesecu trudnoće, pevačica se odlučila na najlepši čin. Svečana ceremonija venčanja je bila na Paliću na otvorenom, mlada Je je pustila suze radosnice.Slavlje se i nastavilo u jednom restoranu do kasno u noć. Njen izabranik Spasoje Vujović i ona su izgovorili sudbonosno Da pred oko 300 zvanica medju kojima su bili najbliža rodbina i prijatelji. Daria je uzela prezime svog muža i sada se preziva Vujović.Inače, specijalno za ovaj dan, venčanicu je za Dariu kreirala poznata dizajnerka Marija Sabić. Mladoženja u elegantnom smokingu i mlada u prelepoj i atraktivnoj venčanici su stilski bili savršeno uklopljeni.
Na svadbi su pevale poznate zvezde Granda, Jelena Kostov, Petar Mitić i Aleksandra Bursać, a gost večeri je bio i Zoran Kalezić koji je i blizak prijatelj mladoženjine porodice.
U jednom trenutku se i mlada latila mikrofona i zapevala posebno za svog supruga par ljubavnih pesama na
opšte oduševljenje svih prisutnih gostiju, što je bilo jako lepo i emotivno. Za prvi ples su odabrali emotivnu baladu “Donesi divlje mirise” koju je nekada davno pevao poznati pevač Nino, Ovoga puta otpevao je Njen brat Stefan Stanojević a koja je obelezila početak njihove emotivne veze.

IMG-20160904-WA0038

IMG-20160904-WA0039

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.