Connect with us

HOT NEWS

Aca Lukas PRIVEDEN? Potvrđeno, pevač popio koju više!

Published

on

aca-lukas-priveden?-potvrdeno,-pevac-popio-koju-vise!

Aca Lukas priveden je sinoć u rutinskoj kontroli na Banjici kada mu je urađen alko test i utvrđeno da je 0.95 promila alkohola u krvi, on je ispričao do detalja šta se sve događalo.

– Ništa tu nije sporno. Pustili su me, nisam više u policiji. Malo sam više popio alkohola i priveli su me. Kao i svaki drugi građanin odgovarao sam za svoje postupke. Sada je sve u redu – kaže Aca za Kurir.

Aca: Kao i svaki drugi građanin odgovarao sam za svoje postupke
U međuvremenu, oglasio se i njegov menadžer Saša Mirković, koji je rekao da policija odlično radila svoj posao i da je Lukas već platio kaznu.

– Upravo sam se čuo sa Lukasom. Imao je burniju noć, popio je malo. Policija je dobro uradila svoj posao. Platiće kaznu za prekršaj jer je imao alkohol u krvi. Sve je u najboljem redu i nema razloga da se pravi skandal tamo gde ne postoji. Aca je odmah odreagovao i mislim da je već sad otišao da plati kaznu – rekao je Mirković za Kurir.

– Sad idem kod sudije za prekršaje. Istina je da sam malo više popio, ali policija radi svoj posao i na tome im svaka čast. Ni po babu, ni po stričevima. Podržavam ih u tome da kažnjavaju ljude, ja sam pogrešio i to se više neće ponoviti – rekao je Lukas za Alo!

Sinoć u rutinskoj kontroli na Banjici navodno je priveden poznati pevač Aca Lukas, prenose domaći mediji na osnovu nezvaničnih saznanja.

Lukas bežao od policije?
Navodno pevača je policija zaustavila i onda je priveden. Međutim, kako Kurir.rs nezvanično saznaje, pevač je pobegao od policije, odnosno pobegao je prvoj patroli koja ga je zaustavila.

Druga patrola uspela je da zaustavi Lukasa, a prema pisanju medija rađen mu je alkotest koji je potvrdio da ima alkohola u krvi. Potom je navodno rađen i test na drogu. Policajka je pokušala da ga zaustavi, ali je pevač navodno bio bahat i vređao policiju, piše Kurir.

Lukasov menadžer Saša Mirković prvo je izjavio za „Kurir” da ne zna ništa o tome.

– Ne znam ništa o tome, čuli smo se sinoć i ništa mi nije rekao – rekao je ranije njegov menadžer.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar