Connect with us

HOT NEWS

Ana NAPALA Bosanca i Snežanu! „Ma, bre, pun mi vas je KUFER!”

Published

on

ana-napala-bosanca-i-snezanu!-„ma,-bre,-pun-mi-vas-je-kufer!”

Žiri „Zvezda Granda” ima sve manje živaca i strpljenja, pa se tako prošle nedelje Ana Bekuta pokačila sa Snežanom Đurišić i Draganom Stojkovićem Bosancem zbog njene kandidatkinje koja nije prošla u sledeći krug takmičenja.

Ana na rubu živaca!
Iako u samoj emisiji nije bilo preterane drame, iza kulisa se odvijao pravi šou program.

–Ana se baš iznervirala zbog neprolaska svoje kandidatkinje koja je i trudna dolazila na takmičenje, a kad se porodila, dok je čekala red za pevanje, bebu je dojila u bekstejdžu. Iako su se ostali članovi žirija pravili kao da se ništa nije desilo, Ana je tražila objašnjenje od Bosanca i Snežane zašto nisu glasali za devojku: Na šta ovo liči, čemu takvo ponašanje? Da li smo došli ovde da budemo objektivni i pomognemo toj deci ili da se inatimo i svesno izbacujemo neke kandidate iz takmičenja? Šta nije bilo dobro u njenom izvođenju? Objasnite. Pun mi vas je više kufe, dokle više dvostruki aršini – vikala je Ana na Snežanu i Bosanca – prepričava izvor Sveta i dodaje:

–Oni nisu bili raspoloženi za diskusiju sa njom, pa su joj samo u jednom momentu kroz smeh rekli da oladi malo i da se opusti. Ipak, Ani je trebalo malo više vremena da se smiri, nepravda ju je vrlo povredila – kaže izvor i dodaje da je Marija Šerifović sve to nemo posmatrala i nije htela da se meša.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar