Connect with us

MUSIC

Anastasija Ražnatović NA SVOJ ROĐENDAN obradovala sve

Published

on

anastasija-raznatovic-na-svoj-rodendan-obradovala-sve

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović danas proslavlja 23. rođendan, a to je bio razlog da publiku obraduje sa čak dve nove pesme.
Numere „Izvini“ i „Gotovo“ ugledali su svetlost dana, a ono što je interesantno radi se o modernim spotovima u kojim Anastasiju možemo videti u dva izdanja, prvo kao Šeron Stoun iz čuvenog filma „Niske strasti“, dok će drugi spot najviše oduševiti tinejdžere koji vole njene pesme.

Od samog početka stvaranja, Anastasija je vredno učestovala u svemu i vodila računa oko svakog detalja, od snimanja pesme, do realizacije spotova. Pesma „Gotovo“ je snimljena još prošle godine, a „Izvini“ pre nekoliko nedelja.

– Bila sam izuzetno uzbuđena, inspirisana i ispunjena dok sam snimala u studiju i kasnije kad smo snimali spotove! Mislim da će se to i osetiti u pesmama i videti! Vrlo sam zadovoljna kako je sve ispalo i sigurna sam da će se i publici dopasti koliko i meni – rekla je Anastasija ovim povodom i dodala koja pesma je njen favorit:

– Teško mi je da se odlučim za jednu. I jedna i druga pesma su mi mnogo drage i prirasle srcu i zaista ne mogu da odaberem samo jednu. Drugačije su potpuno i svaka ima neki svoj šmek i nešto svoje jedinstveno što se meni dopada – izjavila je Ražnatovićeva. Osim toga, na pitanje u kojoj pesmi se više pronalazi, kaže:

– Pa u svakoj se svaka devojka može pronaći u nekom delu! (smeh) Što se tiče pesme Gotovo, ne mogu da kažem da se pronalazim u njoj skroz jer se radi o patološkoj vezi, a ja bih za svoju rekla da je vrlo stabilna i normalna! Ali verujem da se nađem u takvom odnosu da bih se mogla poistovetiti sa tim, ipak sam je ja napisala! (smeh) A što se “Izvini” tiče, deo teksta s kojim se saosećam bi verovatno bio “Ja jesam fina al’ do neke granice, a posle toga samo lete varnice”- izjavila je Anastasija ovim povodom.

Ono što je interesantno, jeste da je spot „Gotovo“ snimljen na Belom dvoru, na lokacijama gde do sada niko nije snimao.

Sa druge strane, Anastasije je autor teksta za pesmu „Gotovo“, dok je muziku radila Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora. Za pesmu „Izvini“ tekst i muziku je radio Vuksan Bilanović. Po prvi put Anastasija sarađuje sa ovim timom iz muzičke produckije.

Izvor: PressSerbia/Blic

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar