Connect with us

showbiz

BABA VANGA MI JE REKLA KADA ĆU UMRETI: Saša Popović otkrio šta je njemu i Breni prorekla čuvena vidovnjakinja

Published

on

baba-vanga-mi-je-rekla-kada-cu-umreti:-sasa-popovic-otkrio-sta-je-njemu-i-breni-prorekla-cuvena-vidovnjakinja

Pevačica Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića, posle 11 godina je snimila album čime se na velika vrata vraća u svet muzike.
Saša Popović je na navaljivanje novinara rešio da progovori i o jednoj temi koja dugo intrigira javnost – šta je njemu i Breni rekla čuvena proročica baba Vanga kada su je posetili u Bugarskoj.

On ističe da su pre posete proročici dobili dve kocke šećera, koje su morali da zaviju u salvetu, a potom stave ispod jastuka. Nakon što su prenoćili, krenuli su u posetu Vangi, i morali su da joj predaju zamotuljke. Strogo im je skrenuta pažnja da joj ne daju pare, pošto joj je država obezbedila sve.

– Vanga lepo priča srpski, razumno, tako da smo se odlično sporazumeli. Ona je sedela ispod jednog drveta na klupici, i kada smo Brena i ja došli, prvo mi je rekla: “skini naočare”. Ja sam se zafrkavao, rekoh: “ne nosim naočare”, na šta mi je ona rekla da ne budem bezobrazan, zato što će me izbaciti napolje – otkrio je Popović, koji je rekao i da je more šatora bilo ispred mesta gde je baba Vanga tada živela, pošto su ljudi mesecima čekali na priliku da je posete.

– I ona krene brzo da priča: “Imaš 37 godina, otac ti je poginuo u saobraćajnoj nesreći, majka ti je ostala sama, prestala je da pali sveću za slavu, upozori je.” Pa mi je rekla da mi je taj crveni auto sjajan, ja ga kupio u Beču, i kaže mi da čuvam papire koje sam napravio u Vijeni. Ona kaže ta grupa gde ti sada radiš za godinu dana neće postojati, vi ćete se raspasti. A mi smo tada, u avgustu 1991. imali čak 120.000 gledalaca na koncertu. I onda mi kaže da ću ja pevati, i prasnula u smeh. A ja jedini iz grupe nisam pevao. Onda mi je rekla da ću u 48 godini biti vrh srpske estrade, ja i Brena se začuđeno pogledali.A ja je onda pitam: “Kažite vi meni kada ću se ja oženiti?” Ona meni kaže da se narednih 6 godina neću oženiti. A moja devojka je tada bila trudna, u 4 mesecu, na šta mi Vanga kaže da od nje nema ništa, da se dete neće roditi, i da ćemo 5. januara raskinuti. I sve je tako bilo. I na kraju mi kaže da ću umreti u 86 godini prirodnom smrću – otkrio je Saša Popović.

Na kraju je sa osmehom primetio da ga je brena oterala kada je na nju došao red da joj Vanga prorekne sudbinu.

Izvor: PressSerbia/Novosti

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar