Connect with us

EXCLUSIVE

BAKA PRASE kritikovao Jelenu Đoković! (VIDEO)

Published

on

Trenutno najpopularniji domaći jutjuber Baka Prase, čije je ime Bogdan Ilić, snimio je video u kome je otvoreno izeno prepisku sa suprugom najboljeg tenisera sveta, Jelenom Đoković.

Kritikovao Jelenu Đoković
Baka Prase je želeo da se slika sa Novakom, a razlog tome je video što se početkom godine popeo na prvo mesto liste najpopularnijih srpskih jutjubera. Pošto nije imao ideju kako da kontaktira Noleta, odlučio se da piše Jeleni.

– Napisao sam da sam ja prvi jutjuber, on prvi reket, pa da bismo mogli da se slikamo. Rekao da sam non stop u restoranu, što jeste istina, ali i da se malo ušliham, i evo šta mi je odgovorila – rekao je Baka u videu objavljenom pre nedelju dana prenosi Monodo.rs.

Zatim je Baka i pročitao poruku Jelene Đoković, koja je glasila:

– Ha-ha-ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji jutjuber. Čestitam ti od srca. Izborio si se na nešto što je tebi bitno. Ja uvek motrim na mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrednosti koje ističeš se ne poklapaju sa onim u šta mi verujemo. Ti si izabrao da promovišeš materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate – pročitao je Ilić i nekoliko puta ponovio rečenicu „ne poklapaš se“.

– Pa Nole psuje, razvaljuje kad izgubi poen, ja sam mala beba za njega – rekao je jutjuber i zaključio:

– Bolje da je rekla nećemo.

FOTO: PRINTSCREEN

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar