BANE BOJANIĆ ISKRENO: „Srećan sam što me publika nije zaboravila“!


2 shares

Kada se povukao pre 17 godina sa estradne scene, oženio i odselio u Ameriku, Bane Bojanić je za sobom ostavio nezavršenu priču o svojoj karijeri. Da je tako, dokazalo se kada je rešio da se vrati, a publika ga dočekala širom raširenih ruku. Sve to vreme, dok je bio van estradnih dešavanja, njegove pesme su se slušale širom regiona na radio i te stanicama.

Pesma „Neka“, sa kojom se vraća na scenu, napravila je pravu pometnju među publikom. Iako je vreme pesama u potpuno drugačijem ritmu, Bane Bojanić je za samo par dana osvojio publiku novom pesmom, a pregledi na mreži YouTube se množe neverovatnom brzinom.

„Iznenađen sam onim što me dočekalo. Dosta stvari se promenilo, sada internet vodi glavnu reč, uslovi poslovanja su drugačiji, ali je jedno sigurno, publika je željna i uvek spremna za dobru pesmu, što se potvrdilo na pesmi „Neka“ – rekao je Bane u jednom dahu. Bojanić namerava da nastavi ozbiljno tamo gde je stao, pa će posle nove pesme, uslediti još nekoliko pesama, koje je već snimio, a kako zvuči njegova nova pesma, poslušajte u nastavku.


Like it? Share with your friends!

2 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win