Connect with us

MUSIC

BANE LALIĆ I MVP sa drugarima predstavljaju album NA SLOBODI kroz mini koncert

Published

on

bane-lalic-i-mvp-sa-drugarima-predstavljaju-album-na-slobodi-kroz-mini-koncert

Bane Lalić i MVP ljubiteljima dobre muzike i pozitivne energije predstavljaju dugo očekivan koncert koji je snimljen u zanimljivom ambijentu istorijskog studija 6 PGP-RTSa. Prisutni drugari, mnogobrojne poznate ličnosti, su uživali u mini koncertu na kom je predstavljen album „Na slobodi“.


BANE LALIĆ I MVP sa drugarima predstavljaju album NA SLOBODI kroz mini koncert„ Svaka nota ima svoju boju, frekvenciju i vibraciju, i svi to prihvatamo na univerzalan i subjektivan način. Sloboda je to subjektivno, a ovaj album posvećujem svim ljudima koji bez rezerve prate svoja osećanja. „ izjavio je kantautor Bane Lalić i dodaje:

„ Muzika je najkompleksniji medij i dok je slušamo prolazimo kroz razna raspoloženja. Koncert otvaramo pesmom „ Igraj sad, nije bitno ko svira „ sa kojom apelujemo svim autorima da vode računa na koji način se izražavaju kroz muziku. Industrijalizacija muzike nas sve više udaljava od samog korena i istine koje je jedini preduslov za prava i velika umetnička dela. Danas se tehnologija koristi pogrešno u cilju kratkoročnog i materijalnog zadovoljstva dok sa druge strane ostavlja velike duhovne praznine u samom čoveku te nas razdvaja, a nespaja! Naša muzika će uvek bezkompromisno predstavljati istinu, a ovaj koncert mi je posebno drag zbog prijatelja sa kojima smo delili energiju tog predivnog dana! „ zaključuje Bane.

BANE LALIĆ I MVP sa drugarima predstavljaju album NA SLOBODI kroz mini koncertUživajte i širite, kako Bane voli da kaže „ Duh zajedništva i ljubavi kroz pesme“

Video:

Ostale pesme su na youtube kanalu Bane Lalić & MVP.

meridian

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar