Bila je MIS SRBIJE pre devet godina, a evo kako DANAS izgleda


4 shares

Milica Jelić, nekadašnja mis Srbije, koja sa košarkašem Ivanom Paunićem, ima jednoipogodišnjeg sina Luku, 23. juna udaće se za svog partnera u crkvi, a želja popularnog para je bila da ih u Hramu Svetog Save u Beogradu venča vladika Stefan Šarić.

Mlada će imati dve venčanice, jednu za crkvu, a drugu, koja će biti optočena kristalima, obući će za svadbu u hotelu.

Za spektakl koji će uslediti nakon crkvenog venčanja pripremali su se mesecima.

Veliko slavlje napraviće u jednom od najpopularnijih beogradskih hotela, a svadbi će prisustvovati 400 zvanica.

Budući da Ivan dugi niz godina igra košarku u inostranstvu, par je želeo da sve prijatelje, kako iz Srbije tako i van granica naše zemlje, okupi u Beogradu.

– Milica i Ivan su se građanski venčali 2017. godine, kako bi ona mogla zajedno sa suprugom da putuje gde god on igra, i to zvanično, kao njegova žena. Još tada su odlučili da će imati veliku svadbu na kojoj će okupiti sve prijatelje i na kojoj će slaviti ljubav, ali se i dobro zabaviti. Međutim, kako je Milica ubrzo rodila sina Luku, par je crkveno venčanje i svadbu pomerio za jun 2019. godine. U Hramu Svetog Save će izgovoriti “sudbonosno da”, a Milica će tada nositi venčanicu srpskog kreatora koja će prekrivati ramena i biti do poda – kaže naš izvor i dodaje:

– Milica i Ivan došli su na ideju da čitavo venčanje snimaju i dronom, što je posebno oduševilo njihove porodice. Rezervisali su hotel, ali i nekoliko soba u kojima će boraviti njihovi prijatelji iz inostranstva. Takođe, kako žele da ispoštuju sve srpske običaje, Ivan i Milica će pre svadbe u hotelu boraviti u odvojenim sobama, kako se ne bi videli sve do same proslave, a posebnu sobu imaće i njihov sin Luka, koji će prisustvovati venčanju dok ne zaspi. Već je dogovoreno da cela Lukina soba bude u igračkama, kako bi se dečak lepo osećao. Budući da će u crkvi nositi venčanicu do poda, Milica je za žurku u hotelu odabrala kreaciju izraelskog dizajnera, a haljina će cela biti optočena kristalima. Ono što je Jelićima i Paunovićima bitno jeste da se svi njihovi gosti dobro provedu i zabave i zbog toga su angažovali pevača koji dugo nastupa u prestoničkim restoranima – završava naš izvor.

Pozvali smo Milicu, koja je uzbuđena zbog venčanja:

– Pozitivno uzbuđenje naravno da postoji i kod Ivana i kod mene, ali moram da priznam da još uvek ne stižem da se u potpunosti posvetim venčanju jer sam maksimalno posvećena sinu. Radujem se što će i on biti sa nama u crkvi, ali i na žurki posle. Doduše, brzo ćemo ga odvesti na spavanje jer je on još uvek mali. Ja u šali kažem da će on biti naš najznačajniji gost.

Izvor : pulsonline.rs


Like it? Share with your friends!

4 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win