Connect with us

EXCLUSIVE

Bivši saradnik TUŽI Sašu Popovića! MILIONI su u igri?

Published

on

Autor predstave „Audicija“, Željko Ninčić, tvrdi da mu Saša Popović duguje 5.000.000 evra i ističe da će bivšeg direktora Granda tužiti kako bi dobio ono što mu pripada.

Bivši saradnik tuži Sašu!
Naime, Ninčić je optužio Sašu da je prodavao kasete na kojima je bila njegova „Audicija“, a da njemu nije dao ni dinara od te prodaje, kao i da je ukrao njegovu ideju za popularne „Kursadžije“ i „Policijsku stanicu“.

–Za ‘Grand’ sam snimao moju predstavu ‘Audicija’, koja je imala više od pola miliona gledalaca u dvoranama širom zemlje i regiona. U mojoj želji da u periodu posle bombardovanja razveselim svoj narod, ali i da više doprem do publike u inostranstvu, tražio sam televiziju koja je emitovala program preko satelita, a to je tada bio ‘Grand’ na TV Pink. Na moj predlog, Popović je prihvatio moju koncepciju. Svoju autorsku predstavu sam prilagodio tom TV ambijentu, plus sam smišljao posebne skečeve i improvizacije za ‘Grand’ – rekao je Ninčić za Kurir i otkrio da je problem nastao kada je Saša, izdao kasetu na kojoj su bili delovi predstave, za koje tvrdi da su tajno snimljeni kada je bio odsutan.

–To nije bio deo usmenog dogovora između nas. Osim toga, pet nedelja je prikazivao ‘Audiciju’ bez moje dozvole, iako je prethodno od mene dobio opomenu da prestane sa tim. Podneo sam tužbu protiv ‘Granda’, ali i TV Pink, kako bi izvršio što veći pritisak da se ta stvar reši i da prestane sa nezakonitim objavljivanjem mojih autorskih dela. I to nije jedino što je taj prevarant učinio – on je od mene preuzeo koncept i ideju, promenio ime i napravio „Kursadžije“, „Policijsku stanicu“. To je čista kopija mog projekta. On je time preoteo čitavu moju karijeru i uništio me, ja od tada nisam radio kod nas – kaže Željko i dodaje da je Popović “estradni kriminalac“ koji mu duguje 5.000.000 evra.

–Moja izgubljena dobit je pet miliona evra. Toliko mi on duguje kad se sve sabere, ja neću da stanem dok mi ne isplati do poslednjeg centa. On je svoja kriminalna dela sakrivao usmenim dogovorima. Kriminalac obični. Tu je i Brena odgovorna, oni su sarađivali. Mogla je i ona da me pozove da je htela i da sve rešimo, ali nije, pravi se luda, kao ona ništa ne zna. Saša Popović nikad ništa nije sam izmislio i napravio, uvek je krao tuđe ideje – završava Ninčić svoju priču za Kurir.

FOTO: RAJKO RISTIĆ

Pročitajte i…

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar