Connect with us

showbiz

Boban Rajović objavio porodičnu fotografiju, izgled supruge sa kojom je 30 godina u braku svi komentarišu!

Published

on

boban-rajovic-objavio-porodicnu-fotografiju,-izgled-supruge-sa-kojom-je-30-godina-u-braku-svi-komentarisu!

Pevač Boban Rajović proveo je praznik sa porodicom, a njihovom zajednočkom fotografijom oduševio je pratioce na Instagramu.
Naime, Boban je konačno uspeo da sa celom porodicom provede najradosniji hrišćanski praznik, a nakon posete njegovim roditeljima u Crnoj Gori, što se moglo videti na Instagramu, Rajovići su uživali u jednom beogradskom restoranu gde su ručali.

Ivana, Anđela i Andrija, pevačevi naslednici, nasmejani su pozirali tokom večere, ali pored brojnih pozitivnih komentara na njihov račun, najviše ih je “kupila” Rajovićeva supruga Dragana.

“Kakva lepotica”, “Imaš porodicu za primer”, “Blago tebi sa takvom porodicom”, “Ali Dragana, prelepa je”, “Svi ste lepi, ali Dragana je anđeo”, “Rodila troje i ovako izgleda, svaka čast”, neki su od komentara.

Dragana je jedna od izuzetno retkih žena domaćih zvezda koja se nikada nije oglasila u medijima, a javna pojavljivanja sa suprugom takođe maksimalno izbegava. Kako je i Boban u više navrata istakao, ona je posvećena porodici i javni život je ne zanima. Za pohvalu je i činjenica da je ovaj par u ljubavi skoro 30 godina.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar