Bojana je sa sinom Lepe Brene 4 meseca, evo zašto nije bio na svadbi Ražnatovića!


11 shares

Stefan Živojinović je navodno u vezi sa svastikom Veljka Ražnatovića, Bojanom Rodić. Brenin sin i sestra Cecine snajke su u vezi 4 meseca, ali još u javnosti navodno ne žele da se pojavljuju kao par.

Njih dvoje su se, prema rečima izvora, upoznali na Kopaoniku, a Bojana je napravila prvi korak.

Tada su samo razmenili brojeve telefona i započeli dopisivanje, koje je trajalo dugo. Tek su se letos dogovorili da se vide i od tad su zajedno. Bojana baš zbog Stefana sve više vremena provodi u Beogradu. Ona nije zapostavila porodični biznis, pa često kombijem razvoti piliće od Titela do pijace u Borči. To je Stefanu simpatično, nikad joj nije prigovorio što se bavi tim poslom”, kaže izvor.

On je navodno dobio pozivnicu za Bogdanino i Veljkovo venčanje, i tada je trebalo sa Bojanom da se pojavi na tom veselju.

“Stefke je u odličnim odnosima sa Veljkom i Anastasijom, čije je pesme više puta javno hvalio. Veljko ga je pozvao na svadbu, ali je on tada bio u Americi i nije mogao da dođe. Bojana mu je sve vreme slala snimke sa svadbe, čak mu je rekla da su neki Veljkovi drugari te noći hteli da je osvoje. Oboje su se smejali tome jer su sigurni u svoju ljubav. Osim toga, i Stefana devojke često muvaju na nastupima, pa mu Bojana nikada nije pravila ljubomorne scene”, priča izvor.

Bojanina majka je navodno izjavila da neče ništa ni da potvrdi, ni da demanteu:

“Ne mogu ništa da vam kažem o tome. Ne smen da dajem nikakve izjave, neću ni da potvrdim, ni da demantujem”, navodno je izjavila Danijela Rodić.Like it? Share with your friends!

11 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
1
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win