Connect with us

HOT NEWS

Bojim se Ane, godinama me MALTRETIRA, na kraju će i U GROB da me OTERA!

Published

on

bojim-se-ane,-godinama-me-maltretira,-na-kraju-ce-i-u-grob-da-me-otera!

Vest da će Ana Sević da tuži bivšu svekrvu Branku, majku Darka Lazića iznenadila je sve, pogotovo meštane Brestača koji o svojoj zemljakinji imaju samo reči hvale i ne znaju šta je ona mogla toliko da skrivi nekadašnjoj snajki, kad je godinama ne ostavlja na miru.

Ana tuži Branku

– Branka je mnogo dobra žena i znam da se dosta napatila sa Anom dok joj je bila snajka. Žena se plašila na senku da joj stane. Trudila se da joj ugađa, sklanjala se da im ne smeta, i bez obzira na sve, uvek je bilo nekih zamerki na nju, pa čak i na pokojnog Milana. Sad čujem da hoće da je tuži, e samo joj to još nije uradila. Živce joj iskidala, Branka je par puta i plakala zbog nje, iako nikad nije htela da nam kaže konkretan razlog, bilo ju je sramota da je tako snajka tretira loše, ali to joj nikad nije radila pred Darkom. Nego kad on nije prisutan. Sve što ona uradi je loše, Branka ne zna. Pa i kad je Lorena bila beba. Ne zna Branka da je povije, da je nahrani, ne zna ništa, a dvojicu sinova podigla. Uvek kad je imala neki problem, trudila se da Darko ne sazna za to, da se ne bi sekirao ili možda posvađao zbog Ane, I evo kako joj sad ova vraća. Baš pre neki dan je rekla da će muke i problemi jedan dan u grob da je oteraju. Verujem da se ženi sve skupilo. I Darkova saobraćajka, pa ta borba, pa muž preminuo, sad i ovo. Ovako je ženica vedrog duha, ali i njoj zna da prekipi sve. – priča komšinica za SVET.Pozvali smo za komentar i Branku koja nije bila raspoložena za priču,jer kako nam je rekla, plašila se da ne da povod Ani da je ponovo tuži, iako ni za prvu tužbu ne zna razlog.

– Ne znam zašto Ana konkretno hoće da me tuži kad ništa o njoj ružno nisam rekla. Ne mogu na miru ni da odbolujem muževljevu smrt i sve loše što nas je pogodilo. Pročitala sam da nas proziva kao da smo neka svevišnja bića na koje ne ide korona, a svi mi smo je preležali. Možda je aludirala na to što smo sa sela. Pa, i ona kao i većina su od nekud došli ili otišli u grad. Ne znam šta da kažem ni kada će sve ovo da se završi. Bilo šta da vam kažem, ona može da tuži kako je krenulo, a ja nisam u stanju pored svojih muka da se vucaram po sudovima. Ja o tom detetu, nisam ružnu reč rekla, niti ću, ipak je ona majka moje unuke. Koliko Darko voli da bude sa svojom ćerkom, tako sam i ja željna unuke – rekla je Branka za SVET.

O svojoj novoj snajki, ima reči hvale:


– Lepo se slažu Marina i Darko. Bude tu nekih čarki, vatre, kao i u svakoj vezi ili braku, ali ništa strašno. Ja se u tim situacijama ne mešam, ne stajem ni na čiju stranu. Marini zasmeta po nekad što Darko uveče izađe, ode u kafanu, kad je moguće naravno, ali ja joj kažem, snajka, znaš za koga si se udala, za pevača. Brzo se pomire i sve bude super.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET

Pročitajte i…

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar