Connect with us

MUSIC

BORIS NOVKOVIĆ PREDSTAVLJA „DINAMIT“

Published

on

boris-novkovic-predstavlja-„dinamit“

Boris Novković predstavio je novi singl i spot Dinamit, drugi singl kojim najavljuje novi studijski album. Boris je napisao muziku i tekst, a aranžmanom je upotpunio Hrvoje Prskalo, i pesma neodoljivo podseća na stare Borisove hitove. 


Pop rock zvuk, Borisov prepoznatljiv vokal i ljubavna tematika recept su za uspeh Dinamita. Boris je spot snimio u društvu atraktivne plesačice Valentine Walme,  a za režiju i montažu zaslužan je Raul Brzić.

BORIS NOVKOVIĆ PREDSTAVLJA „DINAMIT“
BORIS NOVKOVIĆ PREDSTAVLJA „DINAMIT“




Pesma je sama po sebi zapravo autobiografska. Kad bi me neko pitao da u nekoliko reči opišem sebe, svoj karakter i pogled na život, pustio bih mu ovu pesmu. Dinamit govori o mom načinu života, mojim pogledima na svet koji su pomalo romantični i neopterećeni ozbiljnim stvarima koje nas tek čekaju u životu. Živim na svoj način i to sam opisao u pesmi gde se provlače ljubav i strast kao sastavni deo mog života.“, rekao je Boris i dodaje:

BORIS NOVKOVIĆ PREDSTAVLJA „DINAMIT“
BORIS NOVKOVIĆ PREDSTAVLJA „DINAMIT“

  “I u muzičkom smislu pesma Dinamit me opisuje nakon dugo vremena, uz zahvalnost svim mojim prethodnim producentima koji su doveli do toga da trajem 35 godina, mogu reći da sam u Hrvoju Prskalu pronašao izuzetno kvalitetnog saradnika. On je oslobodio jednog duha iz mene te sam se opustio i vratio svojim prvim muzičkim energijama rock and rolla. Novi album ne nosi nikakvu dozu kalkulacije i ova pesma najbolje ga opisuje.“, objasnio je Boris.

BORIS NOVKOVIĆ PREDSTAVLJA „DINAMIT“
BORIS NOVKOVIĆ PREDSTAVLJA „DINAMIT“




Početkom godine Boris Novković počeo je da priprema novi studijski album koji je najavio pesmom Moj grad nastaloj u izolaciji. Stihove je napisao jedne noći tokom izolacije u kojoj se našao celi svet usled globalne pandemije, a grad Zagreb je zadesio i zemljotres. Nove pesme dokaz su da trenutna situacija odlično utiče na Borisovu kreativnost, a Dinamitom nastavlja svojoj publici otkrivati šta ih očekuje na novom albumu.

meridian

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar