CECA ŽENI SINA 24. novembra! Ispoštovaće sve srpske običaje – IDU DA KUPE MLADU!


4 shares

Pre nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest da će folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović postati baka! Naime, pročulo se da je Bogdana Rodić, verenica Cecinog sina Veljka Ražnatovića, trudna, nakon čega su i oni sami podelili sreću s javnošću i obelodanili sjajne vesti. Ubrzo je usledila i vest o svadbenom veselju – objavljeno je da će venčanje biti upriličino 24. novembra u prestoničkom hotelu “Hajat”, zbog čega su presrećni Ražnatovići užurbano otpočeli pripreme za ovaj važan dan!

Veljkova svadba će, kao što je i Ceca ranije priznala, biti prava srpska, tradicionalna, te ne treba da čudi što će mladenci ispoštovati većinu običaja bez koje nijedno svadbeno veselje ne može da prođe, a jedno od njih je svakako kupovina mlade, piše Pink.
Isti običaj ispoštovali su i Veljkovi roditelji, Ceca i pokojni Željko Ražnatović Arkan, na svojoj svadbi koja je proglašena “svadbom veka” 1995. godine. Cecu je tada mladoženji Arkanu i njegovim svatovima prodavala njena rođena sestra Lidija Ocokoljić, a po svemu sudeći, Ceca je bila najskuplje plaćena mlada u Srbiji!

Naime, Arkan je prvo dao nekoliko štoseva sa nemačkim markama, a kada je Lidija rekla da je to nedovoljno, Ražnatović je pozvao jednog momka koji je pred njim otvorio akten-tašnu u kojoj je bilo brdo para i skupocena narukvica od dijamanata. Kao da ni to nije bilo dovoljno, mladoženja je sa ruke skinuo zlatan sat i vredan prsten, a to su učinili i njegovi prijatelji! Lidija je na kraju popustila, a Arkan je ušao u sobu gde ga je dočekala Ceca u tradicionalnoj narodnoj nošnji.


Like it? Share with your friends!

4 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win