Connect with us

showbiz

Ćira se godinama ne pojavljuje u javnosti, a sada otkrio kako živi i za čime žali

Published

on

cira-se-godinama-ne-pojavljuje-u-javnosti,-a-sada-otkrio-kako-zivi-i-za-cime-zali

Pevač Dejan Ćirković, poznatiji kao Ćira, već 25 godina sa porodicom živi u Nemačkoj, ali kako je korona zaustavila ceo svet i obustavila putovanja, pevač i dalje ne uspeva da se vrati u Srbiju, zbog čega iskreno pati jer svoje svoje roditelje i prijatelje nije video čak godinu dana.
Ipak, svoje skrovište pronašao je u vikendici iznad Štutgarta gde se posvetio poljoprivredi.

– Tu sam od marta prošle godine, sad će da bude tačno godinu dana kako sam u kolibi – kaže setno Ćira i objašnjava kakva je situacija u Nemačkoj.

– Od 2. novembra pa do danas je sve zatvoreno, samo rade prodavnice za hranu. Ni frizerski saloni, ni restorani, ni kafići ništa ne radi, u gradu nema žive duše. Imali smo i policijski čas, pa su ga ukinuli, al’ šta nam vredi kad nemamo gde da idemo?!

Tvrdi da je u kolibi pronašao svoj mir i da višak slobodnog vremena koristi kako bi sadio povrće za sopstvene potrebe. Za sad ima samo beli luk, a na proleće očekuje ga i drugo povrće.

– Za svaki slučaj da se nađe, ali nemam mesta da snabdevam Nemačku belim lukom – našalio se i priznao da mu je teško što godinu dana nije video svoju porodicu u Srbiji. Kaže da se zbog toga oseća kao da je u zatvoru.

– Nadam se da ću polovinom marta uspeti da dođem u Srbiju – kaže on i dodaje:

– Ovde je zabranjeno okupljanje, ali mi nekad kršimo to pravilo, mada ne bude nas više od dvoje, troje. Skupimo se u kolibi kad je lepo vreme i malo roštiljamo uz rakiju.

Izvor: PressSerbia/Grand

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar