Connect with us

showbiz

DANIJELA ŠTAJNFELD NI TUŽIOCU NIJE OTKRILA IME SILOVATELJA!

Published

on

danijela-stajnfeld-ni-tuziocu-nije-otkrila-ime-silovatelja!

Slučaj silovanja glumice Danijele Štajnfeld (35) prošle nedelje se našao pred tužiocem, kada je glumica saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.


Naime, glumica je u izjavi pred tužiocem ispričala detalje silovanja i navodno samu sebe demantovala nakon pokušaja da medijima pripiše kako nisu dobro razumeli priču.

“U iskazu pred tužiocem ona je odbila da kaže ime filmskog moćnika koji ju je silovao i priznala da se boji tog čoveka. Kako je rekla, ona se plaši za život i u velikom je strahu da ne naudi njenoj porodici. Tokom svedočenja glumica nije odala nijedan detalj koji bi ukazivao na potencijalnog počinioca. Oni koji su je saslušavali ocenili su opis konktetnog događaja kao dosta specifičam, što se može objasniti činjenicom da je u velikom strahz”, rekao je izvor tužilaštva, i dodao da je Danijela sve vreme isticala kako se i dalje plaši silovatelja i da zbog svoje, ali i bezbednosti svoje porodice ne želi da mu kaže ime.

“Kako je rekla Štajnfeldova, taj čovek je mnogo moćan, non stop se pojavljuje u javnosti, poa se boji za porodicu i sebe. Ona je pred tužiocem opisala šta joj se dogodilo, ali nije precizirala gde se i kada tačno desilo, dodajući prilično uopštene opise.

Podsetimo, na samom početku cele afere glumica se na Instagramu oglasila i rekla da su tabloidi pogrešno preveli i napravili priču koja nije istina.

– Nažalost, taj festival se zatvorio pre nego što su tabloidi smislili da pišu sve i svašta o meni i filmu. Neke razne opasne stvari, na neki način. Te laži su opasne, imaju posledice i ja vas molim da ne verujete nikakvim tabloidima i žutoj štampi, ništa od toga nije istina, to su sve glasine. Oni me citiraju, nešto što nisam rekla, a sve je to poteklo kada je časopis Variety objavio članak o meni, a neki tabloidi su stavili to na Gugle translejt, potpuno pogrešno preveli i od toga se napravila cela priča, koja nije istina.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/Srpski telegraf

meridian

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar