Connect with us

HOT NEWS

Darko Lazić još uvek nije vratio DUG Zorici Marković!

Published

on

darko-lazic-jos-uvek-nije-vratio-dug-zorici-markovic!

Da je Darko Lazić u velikim dugovima potvrdio je i sam nekoliko puta, međutim nikada nije govorio kome je sve dužan. S druge strane Zorica Marković rekla je da joj Darko Lazić i dalje nije vratio novac koji joj duguje, i dodala da nisu u pitanju velike pare.

Ova pevačica je naglasila da voli svog kolegu, ali da dug prema njoj ipak postoji. Zorica je obajsnila da nije u pitanju ozbiljna svota novca, kao i da zna da Darko nije takav da ostane nekome dužan.

– Meni je mnogo žao zbog svega što mu se desilo, prvo njemu, a sada je ostao i bez oca… Poslala sam mu poruku kada mu je otac umro, ali mi nije odgovorio. Nismo se čuli, čini mi se da više ne koristi ovaj broj telefona koji imam u imeniku. Ja sam i poslednje tri godine provela u rijalitiju, nisam ni imala priliku da ga vidim – ispričala je Zorica piše Kurir.rs.

Darko se nedavno oglasio i govorio kako je iza njega izuetno teška godina, prvenstveno zbog smrti ocu, ali da kao ni ostali pevači nije radi, pa ni zarađivao. Uz to on je rekao i da je dužan astronomskih milion i po evra.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/RAJKO RISTIĆ

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar