Connect with us

showbiz

Darko Lazić: “Marina nije ni prva, a ni poslednja”

Published

on

darko-lazic:-“marina-nije-ni-prva,-a-ni-poslednja”

“Ugasila se ljubav”
Folk pevač Darko Lazić potvrdio je za Telegraf.rs da više nije u emotivnoj vezi sa Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, a sada je priznao da smatra da se ljubav ugasila.

– Nema tu šta da se priča mnogo, po mom mišljenju se ugasila ljubav, udaljili smo se. Marina i ja smo u super odnosima, u kontaktu smo. Imamo dete, koje je nešto najsvetije u životu svakog. Odlučili smo oboje da je bolje da se raziđemo, to je danas savim normalno, nema potrebe za svađom i tenzijom. Ne ide, ne ide, imamo zdrav odnos, ni prva ni poslednja – rekao je, pa se osvrnuo na spekulacije poslednjih meseci o svadbi koja se nikad nije ni dogodila.

Pevač je istakao da nema mnogo toga da kaže.

– Nema tu šta da se priča mnogo, po mom mišljenju se ugasila ljubav, udaljili smo se. Marina i ja smo u super odnosima, u kontaktu smo. Imamo dete, koje je nešto najsvetije u životu svakog. Odlučili smo oboje da je bolje da se raziđemo, to je danas savim normalno, nema potrebe za svađom i tenzijom. Ne ide, ne ide, imamo zdrav odnos, ni prva ni poslednja – rekao je Darko.

On se osvrnuo na spekulacije poslednjih meseci o svadbi koja se nikad nije ni dogodila:

– Svi mi maštamo o svadbi i lepom životu, zadesi se se nešto drugačije, bože moj to je sve život. Nisam ja izmislio toplu vodu, dešava se, ugasi se ljubav, dođe do prezasićenja – priznao je Lazić.

Na pitanje zašto je zašto se Marina oglasila i rekla da su prekinuli zbog njegovog načina života, pevač nije želeo previše da otkriva

– Čuvao bih to za nas, ona je majka mog deteta i biće uvek na prvom mestu kod mene, a što se tiče razloga, kao što sam rekao to je nešto moje i ne bih da pričam o tome – ističe Darko za Republiku.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar