Darko Lazić smešten u apartman, majka Branka ostaje sa njim, a evo šta je prvo izgovorio kada je stigao u banju!


Pevač je nakon teške borbe za život i više od mesec dana ležanja na intenzivnoj nezi u KBC Zemun prebačen u banju nadomak Beograda i dobro se oseća

Darko Lazić je danas, 29. novembra, nakon više od mesec dana ležanja u Kliničko-bolničkom centru Zemun prebačen u banju, gde će nastaviti dalje lečenje. Kako saznajemo, Darko je smešten u apartman i sa njim će u banji ostati majka Branka, koja se i ovog trenutka nalazi pored sina.

Kako saznajemo, Darko se hrani sasvim normalno, pomalo staje na noge, ali se, naravno, oslanja na zdravu nogu.

– Darko danas nije imao nikakvu terapiju, pošto je tek stigao. Od sutra kreće sa terapijama – kaže naš izvor.

Čim je stigao u banju, kako priča izvor, jedino što je Darko rekao bilo je: “Samo kad nisam više tamo“, a jasno je da mu posle mesec i po dana ležanja u bolničkom krevetu na Odeljenju za intenzivnu negu opremljeni apartman i opuštena atmosfera i te kako prijaju.

Lekari su odmah danas po Darkovom dolasku obavili rutinski pregled, a tokom boravka u banji vodiće ga jedan od najboljih specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije.

– On je mnogo raspoloženiji nego što je bio dok je bio na intenzivnoj, što je i logično jer je promenio prostor – priča izvor Telegrafa.

Ovog trenutka je neizvesno koliko će trajati Darkov oporavak, a prve procene moguće su tek kada pevač počne sa terapijom i kada lekari vide reakciju njegovog organizma na istu.

Podsetimo, Darko je tešku saobraćajnu nesreću doživeo 23. oktobra u blizini rodnog Brestača, a sve od tog dana nalazio se u KBC Zemun.

Snimak kada pevača posle više od mesec dana izvode iz Zemunske bolnice sanitarnim vozilom pogledajte u nastavku teksta:


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win