Connect with us

HOT NEWS

Darko Lazić ŽENI Barbaru, spremaju SVADBU?

Published

on

darko-lazic-zeni-barbaru,-spremaju-svadbu?

Darko Lazić ženi Barbaru Bobak, pišu mediji, a plan je da naprave veliku tradicionalnu svadbu. Takođe, mediji pišu i da je Barbara presrećna zbog ove odluke.

Darko Lazić ženi Barbaru?
Pevač je rešio da u rodnom Brestaču napravi veliku mrsnu pravoslavnu svadbu, i to pod šatorom. Darko i njegova devojka uveliko prave spisak gostiju, kojih će, kako se navodi, biti čak hiljadu.

– Darko se baš promenio nabolje otkad je sa Barbarom, uvek je nasmejan i više ne troši toliko para kao pre. Baš smo zadovoljni njime, ali i njegovom devojkom. Rekao nam je da nikad nije toliko voleo nijednu ženu. Sviđa mu se što je Barbara prirodna i spontana i što se bave istim poslom, pa često zajedno nastupaju. Nedavno ju je zaprosio i već su zakazali svadbu za proleće sledeće godine – kaže izvor iz porodice Lazić, piše Kurir.rs.

Darko Lazić je navodno bio veoma obazriv kada je svojoj devojci dao predlog da umesto u restoranu svadbu prave pod šatorom, a ona je to oduševljeno prihvatila.

– Barbara mu je rekla da baš takvu svadbu želi i da će napraviti opštenarodno veselje kakvo Srbija još nije videla! I ona ima veliku familiju u Futogu i želi da ih sve pozove. Samo s njene strane imaće više od 300 gostiju! I Darkova porodica je velika, a on planira da pozove i mnoge kolege, pa će sigurno pod šatorom biti oko hiljadu gostiju – priča sagovornik i dodaje da je tako veliku svadbu Darko planirao oduvek.

FOTO: ATA IMAGES

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar