Detalji života iza rešetaka: Evo ZBOG ČEGA je Tijana Ajfon SAMA IŠLA U ZATVORSKE ŠETNJE!


1 share
detalji-zivota-iza-resetaka:-evo-zbog-cega-je-tijana-ajfon-sama-isla-u-zatvorske-setnje!

N.M. |

Prašina oko hapšnja Tijane Ajfon pod sumnjom za podvođenje i organizovanu prostituciju se i dalje ne stišava, a ona je, tokom poslednjeg televizijskog gostovanja, otrkila nove detalje privođenja.

Tijana Ajfon
Tijana Ajfon • Snežana Krstić / RAS Srbija

– To je proslava… Kao što ti možeš da odeš na proslavu. Hajde da zanemarimo prelazak granice, neka to bude u Beogradu… I tu bude par ljudi. To ne znači da sam ja makro, to tek treba da se dokaže – istakla je Tijana u emisiji “Premijera Vikend Specijal”.

– To je bila proslava. To je bio pretres. Svi smo pušteni. Meni je najbitnije da sam ja na slobodi. Svi su napolju. Nažalost, ja sam jedina žena bila u pritvoru. Sada se čeka suđenje i bićete upoznati sa svim.

Tijana Ajfon
Tijana Ajfon • Snežana Krstić / RAS Srbija

– Ja sam tada bila napolju, nisam bila u kući i samo sam… Kao neki fleš, videla sam policiju i svi smo morali da legnemo na zemlju. U tom trenutku ti samo prolazi kroz glavu šta dalje. To je kao racija u klubu – dodala je Maksimovićeva.

– Još nije bila optužnica, to treba sud da odluči. Meni su rekli da moram da ostanem, jer su zatvorene granice, nemaš telefon, jedeš šta ti daju i to je to… Ja sam jedino žensko bila. Bila sam sama u šetnji, dolaze da te obiđu, jer ne smeju da te vide ostali muškarci…

Tijana Ajfon
Tijana Ajfon • Snežana Krstić / RAS Srbija

– Ulaze, provere da li si dobro, da li si zdrav, stigne doručak, stigne štampa, sobe su prečiste… Uslovi su ljudski, kao i svuda. Imala sam telefon i mogla sam s advokatom da se čujem. U posetu mi niko nije dolazio, je sam bila van Srbije. Moji nisu mogli da se usklade s poslom – zaključila je nekadašnja zvezda rijalitija “Parovi”, a koliko je prosečnih srpskih plata izdvojila za torbu koju nosi na fotografijama koje prate ovaj tekst, ukoliko ste propustili, saznajte OVDE.


Like it? Share with your friends!

1 share

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win