Connect with us

PAPARAZZO

DIVNO // DANAS SU POSTALI RODITELJI PO PRVI PUT: PEVAČICA NAKON POROĐAJA NAPISALA EMOTIVNU PORUKU SVOM SUPRUGU I ĆERKI VANI!

Published

on

par
Kada je Nemanja Semlekan odlučio da svoju tadašnju devojku Dajanu Milosavljević zaprosi na sceni prošle sezone muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde” mnogim gledaocima su krenule suze od ove romantične scene.
Ubrzo zatim njih dvoje su stali na ludi kamen, a zatim i sa svima podelili srećne vesti da će postati roditelji.
Dajana je danas na svet donela devojčicu koja je dobila ime Vana, a ubzo nakon porođaja je objavila emotivno pismo koje je posvetila svom suprugu, ali i njihovoj ćerkici.
– Eto… preživele smo i izdržale muški ovaj težak a istovremeno lak korak u životu… Hvala ti Nemanja za sve u životu što činiš i što si činio, pa i onda dok se hiperaktivno koprcala u mom stomaku… Ti si moja sreća, duša i radost i volim te beskrajno!!! Bio je ovo ozbiljan zadatak a tek nas čeka svašta. Diiivnooo!!! Da mi je neko rekao da mogu toliko da volim biće koje sam nestrpljivo iščekivala i da cu početi da plačem kao dete od sreće kad je budem videla, nikad ne bih poverovala… Ljubav naša raste sa našom malom lutkom Vanom… Dobro nam došla, blago naše prelepo! Tvoji mama i tata! Širimo ljubav!!! – napisala je ponosna mama.
Nakon nje se na društvenoj mreži Facebook oglasio i Nemanja.
– Posle provedenih 48 sati i odspavana 2, konačno mogu da vas obavestim da je sve prošlo ok i da je moja Dajana vrlo hrabro donela na svet plod naše ljubavi, našu malu Vanu. Hvala ti srećo što si ušla u moj život i donela mi ovoliko radosti za ovako malo vremena. Želim da zahvalim svim dragim prijateljima i kolegama kao i svim dobrim ljudima na čestitkama i lepim željama, ne zamerite ako nekome ne stignem na vreme da odgovorim, ali svakako ću se potruditi da postignem. Ljubimo vas i volimo Dajana, Vana i ja – zaključio je Nemanja.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar