Connect with us

MUSIC

Dok sitno brojimo do nastupa naših predstavnica na ovogodišnjem Evrosongu, otkrivamo kako će izgledati nastup popularnih “hurikanki” i scena u roterdamskoj areni!

Published

on

dok-sitno-brojimo-do-nastupa-nasih-predstavnica-na-ovogodisnjem-evrosongu,-otkrivamo-kako-ce-izgledati-nastup-popularnih-“hurikanki”-i-scena-u-roterdamskoj-areni!

Sve je spremno za “uraganski” nastup naših predstavnica.

Foto: Dejan Miličević
Članice najpopularnijeg ženskog sastava u regionu za nastup na Evroviziji stilizovaće Boris Kargotić (Demode) čije će modele pevačice nositi u Holandiji.

Za veoma zahtevnu koreografiju pesme “LOCO LOCO” zadužen je Milan Gromilić, a naša ekipa kao i  svi oni koji su imali priliku da prisustvuju nekoj od proba ubeđeni su da će naše predstavnice bez mnogo muke, tokom druge polufinalne večeri zakazane za 20. maj izboriti mesto u finalu koje se održava na istom mestu dve večeri kasnije.

Naše devojke na sceni se pojavljuju same uz pripremljenu grafiku koja će biti prikazana na LED ekranima kao i dodatnu pirotehiku.

Iza bine nalaziće se naša tri prateća vokala u sastavu: Jelena Pajić, Mladen Lukić i Olga Popović.

Foto: NPO/NOS/AVROTROS NATHAN REINDS
Organizatori su, zbog bolje atmosfere tokom prenosa, odobrili prisustvo 3500 ljudi u areni u Roterdamu, a svi će pre ulaska u dvoranu biti testirani brzim kovid testovima.

Članice grupe Hurricane u Roterdam putuju u nedelju ranim jutarnjim letom, a prva proba očekuje ih već 10. maja u 16:40h.

Prva proba predstavnika Litvanije foto: EBU / ANDRES PUTTING
Probe u “Ahoj areni” počele su danas  u 10h i već prve probe imali su Litvanija, Rusija, Švedska, Severna Makedonija , Slovenija i Irska.

Sweden

foto: EBU / ANDRES PUTTING

Za sada jedino predstavnica Australije priprema live snimak nastupa koji će biti prikazan zbog nemogućnosti putovanja. Sve ostale zemlje imaju snimljen rezervni video ukoliko se nešto nepredviđeno dogodi.

Ovo je kompletan raspored prvih proba:

Portal PRESSSERBIA.COM u korak će pratiti naše predstavnice i celo takmičenje, a o svemu ćemo vas redovno obaveštavati u našim ekskluzivnim izveštajima.

PRessSerbia

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar