Connect with us

HOT NEWS

Drugarica otkriva: “Ša se plaši Jelenine osvete” “Naterao je da abortira njihovu bebu”!

Published

on

drugarica-otkriva:-“sa-se-plasi-jelenine-osvete”-“naterao-je-da-abortira-njihovu-bebu”!

Bivša devojka, Nenada Aleksića Ša, Jelena Batos ušla je u Zadrugu sa ciljem da se osveti reperu za sve što joj je uradio u životu. Iako se predstavlja kao neko ko želi da mu pomogne, drugarici je priznala da će otkriti sve njegove mračne tajne jer ne postoji osoba koja ga bolje poznaje od nje.

Nije hteo da ostavi Ivanu!

“Jelena i Ša se poznaju skoro dve decenije, još kad su bili klinci. Slagali su da su se poslednji put videli 2012.godine. Sve vreme dok je bio s Ivanom u braku, bio je u kontaktu sa Jelenom. Nisu se često viđali jer ona živi u Švedskoj, ali kad god dođe u Srbiju javi mu se i on doleti kod nje. Hiljadu puta joj je pisao kako je voli i kako ga samo ona razume. Pre par godina je ostala u drugom stanju sa njim i želela je da rodi dete, želeo je i on dete ali nije hteo da napusti Ivanu. Jelena mu je rekla da ako želi dete sa njom, treba to da saopšti supruzi i zatraži razvod, ali on je prevelika pička i to nikad ne bi uradio. Onda je bez razloga počeo da preti Jeleni kako ne sme da zucne, kako treba da ode u Švedsku i da bi najbolje bilo da abortira. Nakon toga se dugo nisu čuli, sve dok prošle godine nije izdao pesmu kada mu se ona javila. Ja imam sve poruke sa Jelenom koje čuvam, prepričavala mi je njihov odnos do najistnijih detalja i jako mi je žao što je posle svega opet bezobrazan prema njoj. Priča tamo kako ga ona uhodi, a ne prolazi mu kroz glavu šta je sve on njoj radio i kako je mučio. Jedan dan joj je pisao kako je ona njegova zabranjena i neobjašnjiva ljubav, a sledeći je blokira na društvenim mrežama zbog žene. Taj čovek je jedan prevarant sa sto lica. Ona nije osvetoljubiva, ali zaslužio je da iznese neke činjenice i narodu još više pokaže ko je pravi Ša”, priča Jelenina bliska prijateljica i dodaje:

“Vidim da je Nenad poptuno zbunjen i da pokušava da shvati šta Jelena zapravo želi od njega. Predstavila se kao njegov veliki prijatelji bivša ljubav, a on je u prvi mah bio preplašen kad je video. Nije rekao ljudima koliko se dobro poznaju, jer je svestan šta sve zna o njemu, jer je svestan da će ako je iznervira javno reći njihovu tajnu. Ona nije ušla da dokazuje kako je on dobar čovek, već da ga ukanali, to joj je misija, a on se plaši njene osvete jer zna šta joj je radio. Sada hoće da je diskredituje pričom kako ga ona uhodi, kako bi kasnije mogao da tvrdi da je luda i da je njegov fan, sve znam unapred, zato sam se i oglasila.”

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, PRINTSCREEN/YOUTUBE

Pročitajte i…

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar