Dušica Jakovljević: “BOLELO ME JE ŠTO SAM OPTUŽENA ZA ŠIRENJE KORONE”, a evo šta kaže tek o porodici Đogani!


J.M.I. |

Voditeljka “Zadruge” Dušica Jakovljević otkrila je kako je podnela sve vezano za korona virus, kao i kako je funkcionisao njen rad za vreme pandemije.

Dušica Jakovljević
Dušica Jakovljević • screenshot

– U kriznim situacijama najbolje funkcionišem. Kada sam na izdisaju snage i kada mislim da li ću imati snage da privedem kraju, dobijem nalet snage i novu emergiju. Ma koliko da preko dana dišem na škrge, neka magija se desi kada uđem u studio. Mislim da moj put nikada nije bio lak, ali je bio temeljan i isplatilo se – kaže voditeljka i dodaje da joj je krivo što su je svi optužili za prenošenje korona virusa.

Dušica Jakovljević
Dušica Jakovljević • Tv Pink / screenshot

– U ovom trenutku mi je smešno, ali tada mi ni najmanje nije bilo. Smatram da to da li sam zaražena ili ne je samo moja lična stvar i da nema širi interes niti širu važnost ta informacija. Na neke momente bilo je interesantno da su javne ličnosti masovno počele da objavljuju da su pozitivne na virus. Sve vreme sam apelovala da se nose maske. Pitam se šta je bilo sa onima koji su sedeli kod kuće i imali lakše simptome, pre nego što se digla halabuka oko mene. Ja takvu optužbu i hajku nisam zaslužila – iskreno govori Dušica.

Na pitanje šta je oboležilo treću sezonu najpopularnijeg rijalitija, Dušica tvrdi porodični odnosi.

Dušica Jakovljević
Dušica Jakovljević • Milan Ilić / RAS Srbija

– Porodični odnosi. Konkretno na ono šta su muškarci spremni da urade, a žene sebi da dozvole zarad trenutne sreće, hira, zadovoljenja potreba ili smirivanja trenutnih nezadovoljstava. Kažu: “Ko se na brzinu uda, kaje se natenane”, ne mislim na brak kao instituciju, nego na ishitrenost određenih nepromišljenih situacija. Svaka “Zadruga” je velika lekcija za onog ko ume da vidi, a ko gleda srcem, i te kako, može da saoseća sa mnogim takmičarima – kže ona i otkriva za koju cifru bi ušla u “Zadrugu”.

Dušica Jakovljević
Dušica Jakovljević • Nemanja Jovanović / RAS Srbija

– Ko bi onda vodio rijaliti? (Smeh). Moj život jeste instrigrantan, mada ga ja ne gledam na taj način. Mislim da je još intrigantniji nego što se zna. Honorar bi bio sa mnogo nula, možda i neki najveći koji bi bio izdvojen u istoriji rijalitija. Visoka je cena odvojenosti od dece. Tako da sve kad skupim i saberem to mi deluje nemoguće, mada ranije nisam mislila tako – izjavljuje Jakovljevićeva koja ima mišljenje o porodici Đogani.

– Guranje stvari pod tepih i nedostatak komunikacije, ličnih nezadovoljstava u smislu biće sve u redu, dovelo je do toga da kap prelije čašu i da se to baš desi u “Zadruzi 3”. Mnoge porodice imaju slinu priču, ali često se stidimo onoga što nam se u kući dešava i to krijemo. Fizičke modrice krijemo puderom, a emotivne osmehom – zaključuje Dušica Jakovljević za “Kurir”.


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com