Connect with us

showbiz

Ekskluzivno: Sanja Marinković podnela papire za razvod, on se iselio iz stana, voditeljka nam otkriva detalje

Published

on

ekskluzivno:-sanja-marinkovic-podnela-papire-za-razvod,-on-se-iselio-iz-stana,-voditeljka-nam-otkriva-detalje

Mesecima se nagađa da li se Sanja Marinković razvela od Aleksandra Uhrina ili su i dalje u bračnoj zajednici, a kako “Blic” saznaje, par je nedavno podneo zahtev za razvod braka i više ne stanuju na istoj adresi.


Nakon deset godina braka nekadašnji partneri Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin shvatili su da ljubav više ne stanuje na njihovoj adresi, te su podneli papire za razvod braka. Međutim, to ih ne sprečava da budu u dobrim odnosim, pa se do detalja dogovaraju oko odgajanja sina Strahinje. Već mesecima Sanja živi sa sinom Strahinjom, dok se njen, još uvek zakoniti, suprug odselio iz njihovog stana.

– Shvatili su da se posle mnogo godina njihova razmišljanja i stavovi razlikuju. Razgovarali su o svemu i shvatili da je najbolje rešenje da se u miru raziđu, te da svako krene svojim putem. Nakon što su se do detalja dogovorili oko svih stvari, Sanja je ostala da stanuje u njenom stanu, dok se Aleksandar preselio na drugu adresu. Trenutno su papiri na sudu, a svako od njih uživa u svom životu. Sanja je nedavno boravila u Rovinju, gde je sa sinom i njegovim drugovima uživala u čarima ovog grada. Sa druge strane dogovaraju se oko svih detalja kada je reč o tome kako će i sa kim njihov sin provoditi vreme. Period koji je iza nje, Sanja je iskoristila kako bi se posvetila brojnim projektima na kojima već mesecima aktivno radi – otkriva za “Blic” izvor blizak voditeljki.

Kako bismo proverili tačnost naših saznanja, kontaktirali smo s voditeljkom najgledanije emisije „Magazin In“, koja nam je poručila:

– Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne živi na istoj adresi – kratko je u SMS poruci izjavila voditeljka kada smo je upitali da prokomentariše razvod.

Podsećanja radi, Sanja i Aleksandar imali su jedno od najzanimljivijih venčanja na javnoj sceni. Naime, 2011. godine, kada su odlučili da ozakone vezu, Aleksandar je preuzeo na sebe kompletnu organizaciju venčanja. Par se venčao u limuzini dok su se vozili ka aerodromu. Sanja nije nosila venčanicu, već je odabrala elegantnu crvenu haljinu, a njen muž nosio je tamnoplavi sako i sive pantalone. Posle venčanja, sa sinom, braćom i njihovim suprugama otputovali su u Pariz. “Svadbeni vikend“ trajao je nekoliko dana, a sve vreme su slavili lep događaj. Odlazili su na večere i u pabove, a posle slavlja, vratili su se u Beograd.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Skip to toolbar