Connect with us

HOT NEWS

EKSKLUZIVNO za STAR! Veljko i Bogdana JOŠ JEDNA PRINOVA!

Published

on

ekskluzivno-za-star!-veljko-i-bogdana-jos-jedna-prinova!

Veljko i Bogdana dobijaju devojčicu, a krajem godine se sele iz Cecine kuće
Po astrološkoj prognozi Goce Dragišić, Veljko i Bogdana su idealan par.

– Veljko i Bogdana imaju kobinaciju uporednog numerološkog koda 257. Ovde se radi o dva tela i jednoj duši. Verujem da je tako i započela njihova veza, prepoznavanjem njihovih duša iz prošlog života – započinje prognozu Goca Dragišić.

 Veljko i Bogdana su dva tela jedna duša

– Oni potpuno isto razmišljaju. Njihova bračna zajednica može da bude za ceo život, samo je bitno da Veljko ne menja ponašanje prema ženi. Sledi period u kojem on mora da povede računa o zdravlju, pre svega da se pazi ozbiljnih povreda koje, ako do njih dođe, mogu da budu veoma komplikovane. Neka obrati pažnju na zglobove i na tetive – kaže Goca Dragišić, a što se tiče Bogdane ova godina će biti još lepša nego prethodna.

Bogdana će se promeniti i fizički i duhovno
– Bogdana je u prelepoj godini. Promene će se desiti i na fizičkom izgledu i na duhovnom nivou. Maj ili jul je period za proširenje porodice. Veljka i Bogdanu očekuje devojčica, a sve šanse su da se trudnoća desi u maju. Njih dvoje će imati četvoro dece, ali će Bogdana nakon druge trudnoće napraviti bar pet godina pauzu. Vidim da će krajem godine kupiti i nekretninu i da se sele iz kuće u kojoj sada žive.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar